Моторист загина след тежка катастрофа на пътя Русе - Разград

3
Спътничката на моториста е в русенска болница със счупен крак
Спътничката на моториста е в русенска болница със счупен крак

Спътничката на моториста е в русенска болница със счупен крак

Сигнал за пътно-транспортно произшествие е получен около 16:50 часа на 19 август на тел.112, съобщават от ОДМВР - Разград.

На път Е-70 в района на разклона за село Езерче 58-годишен шофьор на лек автомобил „Сеат Кордоба“ излиза на главния път в посока Цар Калоян и отнема предимството на мотоциклет БМВ, който пътува от Русе към Разград.

При удара тежко са пострадали 48-годишният водач на мотора, турски гражданин от град Антакя и 36-годишната му спътничка от град Терме, РТурция.

Двамата са откарани в МБАЛ - Разград, където мотористът почива. Жената е транспортирана в Русе със счупен крак. По случая се води досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    11
    гост
    Виновен или не вече винаги се кефя кога се потроши някой моторист. Миналата седмица целият трафик се движим посока ДЗС с около 100 км. , а той профуча най-малко с над 160км край нас като едва не облиза идващите насреща тирове.
  • 3
    10
    до 9
    а ти откъде знаеш с колко се е движил?!? Или си гледал на боб?!? И с 40 като се натресеш с мотор можеш да си счупиш врата, аман от хейтъри!
  • 3
    9
    до 6
    Алоу, чукшата, да си видял някъде, че мотористът се е движил с 60 километра в час? Защото там има ограничение на скоростта именно защото е кръстовище. Ако се е движил с разрешената скорост, както и да му секат пътя, щеше да е само много ядосан и натъртен. Ако летиш както си искаш.... виждаш резултата.
  • -6
    8
    Донористи
    ГАЗИ мотоглиста! Всички нагли ревящи таралясници под гумите на турски ТИРове! АМИН!!!
  • 8
    7
    Пак е замесен моторист
    Моториста сигурно е карал с ограничението. Пазете моториста.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари