Три вериги отварят магазини в ритейл парка до Арена Русе

9
Изграждането на конструкциите за обектите вече е напреднало
Изграждането на конструкциите за обектите вече е напреднало Видео: Русе Медиа

Изграждането на конструкциите за обектите вече е напреднало

Три вериги са потвърдили до момента откриването на свои магазини в първия ритейл парк в Русе, който ще се намира до зала „Арена Русе“. Това са „Лидл“, „Декатлон“ и „Техномаркет“, като изграждането на конструкциите за обектите вече е напреднало, предава Русе Медиа. Предвижда се да има общо седем търговски обекта в пространството, което трябва да е завършено в срок до 30 март 2024 г.

С бързи темпове върви и изграждането на високата сграда до спортната зала, която ще бъде с 15 етажа – 12 над земята и 3 подземни. Става дума за бизнес център с жилищна част и подземни гаражи с 1031,93 кв.м застроена площ. Общата разгъната площ съгласно одобрената виза за проектиране от община Русе е около 13 000 кв.м над земя, разпределена в 12 етажа – един етаж търговски площи, четири етажа офиси и седем жилищни етажа. Под земя се предвиждат три етажа с над 100 броя паркоместа и гаражи. Апартаментите са 74, офисите – 29, а гаражите – 99. Инвеститор е „Проект Русе“, а строителството се извършва от „Интис“.

Към момента става ясно, че сградата е почти разпродадена „на зелено“ – останали са само 23 свободни обекта, от които 10 апартамента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    14
    Георгиев
    Защо като се ползват чуждици се смята,че е по примамлива новината?Що за отношение на БЪЛГАРСКА медия,широко достъпна?
  • -2
    13
    Реал
    Новите проекти, строителството движат града напред,. Време е да се даде път на младите и перспективни хора!!! Старите кадри вън....
  • 3
    12
    Aha
    Да бяха оставили колодрума. В жабешкото и без друго е презастроено. Не знам кам издържа помпената. Мисля, че там е най-ниската част на града.
  • 25
    11
    Абе хора
    в техно магазините, ако преброиш онези дето раздават кредитите, продавачите и ги извадиш от общия брой хора вътре , гарантирано ще получиш едноцифрено число , може и отрицателно . Те нови магазини ще строели ....
  • 63
    10
    Да ви пикая...
    Какво е това "ритейл парк"? Не може ли да се каже на прост български: "търговски парк". Да ви пикая на английските думи, които се бутат в българския език.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари