Комплекс "Норд" остава в историята

14

Реакциите на русенци са противоречиви

Комплекс "Норд" в Парка на младежта в Русе остава в историята. На негово място ще бъде изграден нов Плувен комплекс, чието строителство започна преди седмица.

Реакциите на русенци са противоречиви.

За много хора "Норд" е свързан с прекрасни спомени от детството им и не желаят да бъде заменян с нещо друго. Те поставят под съмнение новото строителство, притесняват се да не бъдат унищожени дървета в парка, а също и, че новият комплекс ще бъде твърде луксозен и по-малко достъпен.

Друга група хора пък са убедени, че не бива да се зацикля в миналото и трябва да се предлагат нови възможности за младите хора. Надяват се басейните да бъдат готови по-скоро и да се ползват от жителите на Русе.

Припомняме, че новият комплекс ще се стопанисва от управителя на „Общински пазари“ Кунчо Кънчев. По негови думи в северната част всички корита на досегашните басейни са имали проблеми с пропадането към река Дунав и към ската. Сега строителните дейности са започнали от малкия и средния басейн. На първо време се отнема земна маса до нивото на дъното на басейна, като двата басейна ще се изравнят и оттам насетне се започва с изграждане на новите корита и се продължава към другата част и закрития басейн.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    17
    Младен Бобев
    Защо се смеете?Нима не вярвате че са останали хора с достойнство?Хора които вярват че могат да бъдат достойни българи.Защо смятате че всичко е кражба?
  • 2
    16
    Учудена
    Пенчо какво се разбърза да оре и събаря на сто фронта?! До сега кротко спяха в сградата на Общината в мир и Любоффф! Да не би да иска да накисне следващия Кмет на пачи яйца? Защо Кунчо отговаря за плувния комплекс? За да за прилича на Кооперативен пазар до вода? Градът е разоран и всичко е тотал щета, но текат мероприятия:”Песни и пляски”- пир по време на чума!
  • 0
    15
    До 14
    Общото драги е парата в края на мандата. Трябва да се усвоява, разбирай разпределя по наши фирми и хора. Когато си НЕкадърен и ПРЕлюбодеец, не можеш си изкара парата честно и започваш да строиш масово и дълбоко, с чужди средства, разбирай данъци.
  • 1
    14
    Dumdum
    Какво общо има управление на общински пазари и стопанисване на такъв плувен комплекс ? Не би ли трябвало този комплекс да е към спортни имоти,или към министерство на младежта и спорта? Какви каши отново се забъркват? Кой в крайна сметка ще пере пари?
  • 0
    13
    пхахахахахахахаххаха
    тоз 11 го апе щъркела яката
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари