Треньорът на ФК „Дунав“ е с коронавирус

0
На този етап в лагера на русенци няма други играчи или служители със симптоми на заболяването
На този етап в лагера на русенци няма други играчи или служители със симптоми на заболяването Снимка: ФК Дунав, официален сайт

Коронавирусът не подмина и трета дивизия. Днес с COVID-19 е бил диагностициран старши-треньорът на "Дунав" Илиян Памуков

В съответствие с добрите практики при съмнение за заболяването, наставникът се е самоизолирал още преди наличието на симптоми или изявена клинична картина и поради тази причина вече е пропуснал и двубоя с Шумен, в който „Дунав“ бе воден от Вихрен Узунов, пише  Росен Моллов за "24 часа". На този етап в лагера на русенци няма други играчи или служители със симптоми на заболяването.

В отсъствието на Памуков, тренировките и мачовете на представителния отбор ще се водят от треньорите на елитните формации до 17 и 15 години - Ивайло Кирилов и Мартин Цирков.

Промените в програмата на "Дунав" пък налагат отложеното домакинство с "Лудогорец 3" от първенството на Североизточната В група на 25 ноември от 14 часа да се измести на Градския стадион в Русе поради вече планирани дейности по основна поддръжка на терена на стадион "Дунав" в подготовка за навлизането в късния есенен и зимен сезон. Мачът с "Лудогорец" се мести на 25-и от 14:00, този с Интер в Добрич от 22 на 21 ноември. Първенството в Североизточната Трета лига няма да бъде спирано.

Междувременно „Дунав“ се сдоби с нов спонсор. Компания, производител на чорапи, осигурява официалните и тренировъчни чорапи на всички футболисти в мъжкия отбор и Академията, които са част от голямото семейство на Футболен клуб „Дунав Русе“.

Тече и трансформацията на клуба. Всички членове, които се регистрират до 7 януари, ще могат да гласуват за ново ръководство на клуба с три-годишен мандат на голямото общо събрание на 7 май 2021, което ще избере ръководството и посоката на развитие на клуба за 3 години напред. Членството в Дунав дава привилегии, като участие в избора на ръководство и органи на надзор, безплатно посещение на мачове, отстъпки при покупка на фенски артикули. Изборът на членски внос ще е доброволен и според възможностите на всеки член. Членовете с най-висок членски внос са с предимство за попълване квотите на Надзорния съвет на клуба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари