Тръгва делото за убийството на Алена Щерк

0
Обвиненият Виктор Спига се издирваше и беше екстрадиран у нас от Италия
Обвиненият Виктор Спига се издирваше и беше екстрадиран у нас от Италия Видео: NOVA

Обвиненият Виктор Спига се издирваше и беше екстрадиран у нас от Италия

Очаква се днес да бъде даде старт на делото срещу италианския гражданин Виктор Спига. Той е подсъдим за убийството на бившата си приятелка Алена Щерк.

Според Софийската градска прокуратура Спига и Щерк се запознали в края на 2019 година и заживели заедно. Двамата имали фирма, а Щерк преподавала и латино танци. Това ставало причина и за скандали между двамата, защото мъжът я ревнувал, информира NOVA.

Три месеца след раздялата им през 2022 година през май Спига я убива, а тялото ѝ захвърля в района на помпена станция на град Батановци, твърди обвинението. Преди да бъде задържан за случая, Спига се издирваше и беше екстрадиран у нас от Италия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Абдал Демократович
    Екстрадирали са го, защото Алена Щерк има и чуждо гражданство. Ако беше заради накий Ганьо Пенчев никой нямаше да ди мръдне и малкия пръст Така се действа у нас. Саму СеДяСйе. Оме! Лумпени, напреееееед!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари