Това ли е новото лице на Русе?

18

Русенци са възмутени от частично асфалтиране на улици

Димо Кирилов изрази възмущението си в социалната мрежа от частичното асфалтиране на улици в града. Той публикува снимки на две произволно избрани улици в центъра на Русе, на които се вижда, че старият асфалт е останал непокътнат, а новият е положен само на отделни участъци.

"Докога улиците в Русе ще се асфалтират частично след основен ремонт на ВиК и други дружества?", пита Кирилов. "Смятате ли за редно стар и нов асфалт да "съжителстват" по дължината на цяла улица? Това ли е новото лице на града ни?"

В постинга си Кирилов посочва, че е писал до групата за сигнали до Община Русе, но сигналът му е бил отхвърлен с мотива, че пълномощникът за района е бил в отпуск. "Та ми е интересно да видя какво мислят съгражданите ми по темата, и особено Пенчо Милков", пише той.

Според Кирилов, частичното асфалтиране е неестетично и създава опасност за пешеходците и автомобилистите. Той смята, че общината трябва да намери начин да ремонтира улиците цялостно, за да се получи единен и красив вид.

В коментарите под поста на Кирилов други граждани изразяват подкрепа за неговото мнение. "Това е безобразие", пише един от тях. "Как може да се оставя така? Това е лоша реклама за града."

"Община Русе трябва да се заеме с тази проблема", пише друг гражданин. "Това е неприемливо."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    21
    Пенчо Милков
    Дреме ми аз си правя снимки с чайки и кученца
  • 4
    20
    Радослав Обрешков
    А, че общината изтегли кредит за да ремонтира тези улици? Или кредита се усвоява за заплати на любовници и извънбрачни деца? Кмете, всяко окачване на кола крещи предизборната ти кампания! Немогаааа, неискамммм, сменете ме с нещо новоооооооо!
  • 3
    19
    Mariyana
    Как да не го интересува кмета!?Та на ли и той е в далаверата...
  • 0
    18
    Vvvvvvvvv
    По важно е че пак почнаха опашките от камиони ! Липсваха ми !
  • -6
    17
    Спокойно
    Има и втори мандат. Не може всичко в първия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари