Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Това е резултата от редовните ремонти на ВиК - Русе

1

Това е прясно зейнала дупка на кръстовището на улица "Битоля" с улица "Доростол", до приюта за деца, където редовно ВиК правят ремонти на аварии и резултата е на лице.

Ако все пак минете да я запълните, вземете и изравнете хлътналият асфалт на кръстовището до блок "Цибър".

Прилагам и снимки за всеки случай.

Автор: Димитър
(Автор: Димитър - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Анонимен
    Пенчо, Пламен и компания да започват да ремонтират! На Русе мързеливци не трябват!
  • 6
    3
    Нлккк
    Бейрут Милков ще оправи нещата.
  • 10
    2
    dWDS
    Блок Цибър е строен през 60-те години на 20 век и е на 60 години към днешна дата. През последните години беше подложен на множество сътресения, особено при пренасочване на целия трафик от ул. Доростол през улиците Битоля и Алеи Възраждане, заради огормния трап на ВиК край блок Марс, който едвам запълниха за цели две години, през които квартал Възраждане беше разделен на две части, едната почти откъсната от света и дори линейки не можеха да преминават. Блок Цибър се нуждае от спешно саниране и укрепване, защото заради тежкотоварния трафик се появиха пукнатини по фасадата, която и без друго е достатъчно амортизирана. Сега и тези дупки и пропадания в близост до сградата вече идват в повече. И съседният блок осъм се нуждае от саниране и укрепване, от подмяна на асансьорните устройства, които са опасни и са с решетки, бавни и много шумни. В същото време незнайно как някой от Община Русе е одобрил за саниране съвсем друг блок в района - Мизия, който е от същия тип конструкция като Цибър и Осъм, но е строен с много по-качествени материали и фасадата му е много по-запазена. Явно двойственият стандарт действа с пълна сила.
  • 13
    1
    Чобан прасков
    Питайте управителя на Бейрут, може да знае защо така се случва
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари