Тошко Йорданов: Наясно сме какво ще правим на изборите за европарламент

1
Сглобката прави каквото си иска, коментира депутатът от ИТН избора на конституционни съдии
Сглобката прави каквото си иска, коментира депутатът от ИТН избора на конституционни съдии Видео: NOVA

Сглобката прави каквото си иска, коментира депутатът от ИТН избора на конституционни съдии

Наясно сме какво ще правим на изборите за европарламент. Те са изключително важни и за България, и за Европа. Това каза Тошко Йорданов от ИТН в ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS.

ПП-ДБ доказаха нагледно как в България се налагат европейски директиви, без да има такова изискване. Така например, няма срок за излизането на свободния пазар за електроенергията, но ПП определиха такъв. Затова е важно хората да имат представители, които да отстояват техните интереси и да дават точната информация“, каза депутатът.

Той изрази надежда, че европейската „зелена" сделка да бъде преразгледана, „защото вредите са повече от ползите“. По негови думи тя е довела до обедняване на значителна част от населението.

По темата за конституционните съдии Йорданов каза: „Ясно е, че Атанасова и Белазелков ще бъдат избрани. „Сглобката“ прави каквото си иска“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Sтанко
    Тожко, боклук чалгарски жалък, вие сте аут завинаги, кумунярки подлоги гнусни!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари