Тошко Йорданов: Президентът има право да постъпи както смята за правилно

2
Това е морален акт от негова страна, каза още Йорданов по повод отсъствието на държавния глава от церемонията по клетвата на новите конституционни съдии
Това е морален акт от негова страна, каза още Йорданов по повод отсъствието на държавния глава от церемонията по клетвата на новите конституционни съдии Снимка: БГНЕС

Това е морален акт от негова страна, каза още Йорданов по повод отсъствието на държавния глава от церемонията по клетвата на новите конституционни съдии

Президентът е отделна институция, има право да постъпи както смята за правилно. Това каза пред журналисти в кулоарите на Народното събрание председателят на ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов относно отсъствието на държавния глава от церемонията по клетвата на двамата конституционни съдии по-рано днес, цитиран от Труд.

„Факт е, че изборът на конституционни съдии беше опорочен и това според мен е изразяване на отношение към един неморален избор, добави той. Така е преценил, така е постъпил, това е морален акт от негова страна, така мисля”, каза още Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари