Тошко Йорданов: Лъжа, че сме в Шенген. Няма термин "въздушен Шенген"

1
Търговията ни е също толкова затруднена, колкото си беше
Търговията ни е също толкова затруднена, колкото си беше Снимка: БГНЕС / Архив

Търговията ни е също толкова затруднена, колкото си беше

Правителството излъга целия народ, че няма утежняващи неща с Шенген. Първо е лъжа, че сме в Шенген. Няма термин "въздушен Шенген" и "воден Шенген". Ние не сме никакъв член. Това, че някой ще си хване самолета и ще мине през гишето 30 секунди по-бързо, не е нищо. Търговията ни е също толкова затруднена, колкото си беше. Това коментира депутатът от "Има такъв народ" Тошко Йорданов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му центровете за бежанци са пълни на 75% и посочи, че по официални данни за 2022 г. Австрия е поискала в България да бъдат върнати 9 000 души.

"Министерството трябва да събере приходите, за да си изпълни бюджета. Асен Василев не си е събрал приходите. Василев е намалил разходите в бюджета от капиталовите разходи. Капиталов разход са болниците, пътищата, водопроводите, детските градини. Разходите са с 8 млрд. отгоре. Ще ги плащаме всички ние.Никой не е останал на власт цял живот. Лъжите им са с къс хоризонт", каза Йорданов в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според него хората в България излизат на протест, "когато цените ги ударят по личния бюджет".

"На Кирил Петков подходът му е "аз искам мой хора", в регулаторите от 6 човека - 4 трябва да са негови - той така говореше. Сега ще се сблъска с Делян Пеевски, който ще му каже същото. "Продължаваме промяната" са със самочувствие, че те решават и те знаят най-добре. Ако законът им пречи, те го нарушават и след това го променят. Законите важат за всички, но не и за тях, защото така им е удобно и така ще изкарат пари. ГЕРБ и ДПС се движат само от финансови интереси и понеже са повече в момента, налагат това, което искат. На "Продължаваме промяната" не им стиска и приемат Делян Пеевски. В "сглобката" говорителят е Пеевски", заяви Йорданов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Sтанко
    Тоше, като не можете да управлявате - ще ви лъжат бре! Нали знаеш,че властта ви беше подарена по едно време, но вие се направихте на супер интересни и пропуснахте шанса вие да ни лъжите! Ако трябва да бъдем честни - и във вас никой не е залагал голяма надежда, че можете нещо повече... особено оня измисления балабана - дето не е ходил в казарма - той ви беше като визитка за слабоумието и маломоженето ви. Аре у лево!
  • 4
    2
    До 1
    Той е дори маймункса лъжа! Не вярвам стадо маймуни да го изтърпят и 5 минути.
  • 0
    1
    88
    Лъжа си самият ти - ибрика на простоватия чалгаропитек Словоблуд Триперов...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари