Тошко Йорданов: ИТН ще участва на следващите избори

0
"Ако ИТН бяха в парламента, щеше да има правителство", коментира зам.-председателят на партията
"Ако ИТН бяха в парламента, щеше да има правителство", коментира зам.-председателят на партията Видео: bTV

"Ако ИТН бяха в парламента, щеше да има правителство", коментира зам.-председателят на партията

„Ако ИТН беше в парламента, щеше да има мнозинство без ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“. Щеше да има правителство или щеше да има разговори, за правителство, в които ГЕРБ и ДПС не съществуват“, каза Тошко Йорданов зам-председател на „Има такъв народ“ по bTV.

По думите му нито една партия досега не си е спазвала думата.

Преди месец ПП и ГЕРБ само дето не се биеха по улиците. От два-три дни те само дето не се целуват уста в уста. Ето това ние не правим. Ако си държаха на думата и морала тези две партии, те не трябваше да правят това, което правят в момента“, каза Тошко Йорданов.

В тая игра дето я играят на шах, Бойко Борисов ги бие и ги унижава Как се чувстват онези, които наистина искаха да направят промяна, гледайки ги как разменят еротични послания с ГЕРБ, допълни Тошко Йорданов.

Йорданов каза, че ИТН ще участва на следващи избори.

Както се казва не си оставяме магарето в калта. Следващият парламент, който ще дойде скоро ще си бъдем там, където ни е мястото с толкова колкото преценят хората“, каза той

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Тоя е наглец!
    Хаджи Простака сънува мокри сънища, горкото нищожество!
  • 4
    2
    Песимист
    Тоше,стремете се да минете един процент,това е най важно за вас.
  • 9
    1
    русенец
    Викаш ще се борите за субсидия.:) А ще правите ли пак кастинг за политици или този път ще си ги избирате на лотариен принцип?:) Тошко, голям ташак сте!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари