Тошко Йорданов: Сега започва играта кой да бъде виновен, че ще се ходи на избори

1
Йорданов прогнозира, че на 12 или 19 март ще има предсрочни избори
Йорданов прогнозира, че на 12 или 19 март ще има предсрочни избори Снимка: БГНЕС

Йорданов прогнозира, че на 12 или 19 март ще има предсрочни избори

"Това, което правят ГЕРБ, ДПС и БСП, е с цел да манипулират предстоящите избори с хартиена бюлетина в тяхна полза." Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ Тошко Йорданов от "Има такъв народ". По думите му "Продължаваме Промяната" и "Демократична България" са политизирали темата.

Според Йорданов сегашните машини, купени от ГЕРБ, подлежат на манипулация. Доказан факт, не в България. В България има основателни съмнения. Мога да дам няколко примера - никога досега държавата не е правила одит на "Информационно обслужване", което в крайна сметка сумира данните. Не е проблемът в тази флашка, която Бойко Борисов я разнася, каза той.

Тошко Йорданов коментира още, че ИТН ги няма в парламента и няма кого да обвинят. Сега започва играта кой да бъде виновен, че ще се ходи на избори. ДБ сега ли откриха, че БСП са двулични, къде им беше акълът в предишния парламент, каза Йорданов. Прогнозира, че на 12 или 19 март ще има предсрочни избори.

Допълни, че ако ИТН сега бяха в парламента, щеше да има правителство и председателят на НС нямаше да е от ГЕРБ. Обвини ПП в лицемерие, че публично се обявяват срещу ГЕРБ, а в същото време при тяхното управление са назначавали кадри на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Деливерски
    На този "исполин" който излезе тези дни от фризера трябва да му се каже,че българите веднаж дават доверието си на дадена партия."Кауза пердута"са намеренията на тези,които събориха едно правителство избрано от българските гласоподаватели,мислейки,че на изборите за местно самоуправление през есента на 2023 година, някой ще обърне внимание на предателите от итн. Абсурд!
  • 5
    1
    Скрийте се бе съсли
    Кой мислиш , че се интересува от бръщолевенето ви на вашите дивотии.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари