Топ астрологът Татяна Янковска предупреждава какво Не трябва да правим тази седмица!

1
Щастливи в “окото на урагана” – звучи парадоксално, особено на фона на тези зашеметяващо-предизвикателни астроконфигурации
Щастливи в “окото на урагана” – звучи парадоксално, особено на фона на тези зашеметяващо-предизвикателни астроконфигурации

Хороскоп за периода 4-10 януари и астротенденции по зодии, изготвен от топ астролога Татяна Янковска за БГНЕС.

Щастливи в “окото на урагана” – звучи парадоксално, особено на фона на тези зашеметяващо-предизвикателни астроконфигурации, които ще се вихрят от 4 до 10 януари, но е възможно и постижимо.

През тази седмица мощни сблъсъци с авторитети и безкомпромисно-провокативни ситуации ще ни принудят да преминем през фундаментални обществени и индивидуални промени.

При което определено ставаме по-осъзнати за това, какво всъщност представляваме. Това означава, че маските ще бъдат свалени, и някои важни клечки, живеещи с илюзията за вродено превъзходство, може да бъдат съборени от трона.

С други думи, има теоретични предпоставки за служебни реорганизации, включващи съкращения, уволнения, размествания... По отношение на повишаване на заплатите, поне за януари това няма да е масова тенденция, съгласно “вижданията” на Сатурн и Венера.

Понеделник, 4 януари, предлага сензации и достатъчно добри условия за реализиране на професионален и финансов напредък. Луната в Скорпион ще ни прави горди, обсебващи, нетърпеливи в желанието си да доминираме.

Отстрани може да изглежда, че ни липсва съчувствие, тъй като изцяло ще сме погълнати от планове и проекти. Все пак, не бива да се забравя, че от утре (5 януари 2016) стартира периодът на ретрограден Меркурий. Това е време, когато звездите не насърчвават подписването на дългосрочни договори.

Внимание! Ако се налага през тази седмица да участвате в търгове, конкурси, да се явявате на изпити или интервюта, проявете максимална концентрация и вътрешна мобилизация и нагласа към успех. Меркурий си е Меркурий, конфигурациите са предизвикателни и заредени с огромна енергия. Практиката е показала, че именно при подобни наелектризиращи ситуации, каквито има през тази седмица, могат да бъдат постигнати неочаквани и забележителни успехи.

Добре е да сме наясно, че през периода 4-10 януари 2016 г. е повишена възможността: неочаквано да спре електрическия ток да се изгуби или да бъде откраднат мобилния телефон да се загубят преписки, мейли, писма, парични записи, колети да има промени в разписанията и маршрутите на всякакви видове транспорт, особена в сряда, четвъртък и събота – 6, 7, 9 януари

  • за технически аварии,
  • за пожари,
  • за кибератаки,
  • за прояви на агресия,
  • екстремизъм,
  • да се заседне в асансьор или
  • да се премине през по-сложно премеждие с асансьор
  • старателно подготвени делови срещи могат да бъдат отменени
  • уреди, дадени за ремонт може да престоят в сервизите много по-дълго време, отколкото сте очаквали
  • нова техника, закупена по време на ретрограден Меркурий, или ще даде дефекти, или ще премине през неочаквани “премеждия”
  • проекти, стартирани по време на ретроМеркурий, може да търпят промени и доста често може да се налага да бъдат стартирани отново
  • договори, сключени по време на ретрограден Меркурий често търпят промени и не се изпълняват според првоначалния замисъл
  • недоверието и недоразуменията между делови партньори се засилват, а
  • обещанията трудно се изпълняват, поради неочаквани ситуации Най-важното, което трябва да помним е, че
  • опасността от инциденти, аварии и пътно-транспортни произшествия е голяма и определено
  • трябва да се шофира и пътува с повишено внимание.

ПОНЕДЕЛНИК, 4 ЯНУАРИ

Денят предлага условия за постижения, дори за неочаквани и чудесни успехи - най-вече при журналисти, спортисти, отчасти при военните и политиците.

ВТОРНИК, 5 ЯНУАРИ

Препоръките на звездите е да не се започват нови неща, а да се довършат вече подхванати задачи. Добре е да се избягват случайни запознанства – контактът може да е доста безперспективен.

Внимание! Днес има условия за възникване на ожесточени конфликти. Раздразнителността, нетърпението и прибързаните думи и решения могат да имат негативни последици, като отстраняването им може да отнеме месеци и дори години!

Във вторник, 5 януари, помислете преди да говорите и действате. Иначе може да кажете или сторите неща, за които после да съжалявате... Внимание! Във вторник, 5 януари, има условия за инциденти, аварии, спортни травми, битови скандали и битово насилие. Бъдете внимателни!

Във вторник, 5 януари, в 15:05 ч. Меркурий става стационарен, а после – ретрограден. Денят е нестабилен. Не подписвайте нови договори и не стартирайте нови идеи. Важно! Във вторник има условия за финансови, имотни, любовни или телефонни измами!

Пазете имуществото си! Търговски проекти, стартирани днес, могат да претърпят финансов крах. Бъдете бдителни по отношение качеството на храната и напитките. Има условия за жестоки натравяния! В никакъв случай не злоупотребявайте с алкохол и наркотици – последиците могат да са много тежки!!!

Внимание! Във вторник, 5 януари може да се наложи да пожертвате нещо в името на добруването на любими хора. Възможно е появата на много сериозни проблеми с чужденци. Важно! Не са изключени кражби, както и сериозни природни и атмосферни промени.

Ако се налага пътуване, съобразете се с метеорологичната прогноза за времето. Във вторник, 5 януари, от 19:49 до 24:00 ч. Луната е “без курс”.

Шофирайте с повишено внимание, поради голяма опасност от аварии, инциденти, произшествия! СРЯДА, 6 ЯНУАРИ Агресивността е силно повишена. Има условия за сериозен успех, но има и възможности за ожесточени борби за власт с тези, които Ви възприемат като заплаха за собствените им цели.

Възможна е появата в медиите на всякакви компромати и манипулации, за да бъде накърнено доброто име на влиятелни фигури. Не се препоръчва подписването на договори, както и даването на пресконференции. Денят е сложен! Не възприемайте твърде лично някои критики и по-напрегнати ситуации, за да не навредите на сърцето си и на здравето си.

ЧЕТВЪРТЪК, 7 ЯНУАРИ

Вълнуващ ден на лична промяна. Голяма промяна! Бъдете внимателни все пак за това какво и кого “изхвърляте” от живота си, само за да задоволите потребността от независимост, повече лична свобода или ... просто нещо ново.

И деловите, и романтичните връзки могат да се срещнат със смайващи изненади. Днес има благоприятни условия за раждането на любов от пръв поглед, което в условията на ретрограден Меркурий може да се окаже един наелектризиращ флирт...

По отношение на кариерата, работата, мащабните проекти, сюрпризите може да са свръхсензационни: размествания, рокади, някой “изхвърча”, друг – “долита” (най-вероятно с парашут).

Шоуто на живота е бляскаво и пълно! По-важното е през целия ден, както и през цялата седмица да се шофира с повишено внимание. Ако има възможност, по-одобре избягвайте пътуванията на 7 януари, на 8, 9, и 10 също!

Ако Предчувствието Ви настоява да не пътувате, послушайте го! Действайте според обстоятелствата – ако се налага пресконференция, организирайте я днес. Сензацията ще е тотална!

И внимавайте в бизнеса и любовта – има условия за раздели, разводи. Между другото, сензационните новини, касаещи брака на известните и богатите ще са в океан от изобилни подробности. И ще се конкурират със смайващите новини, свързани с думите и действията на много влиятелни фигури, стоящи начело на държави, на организации, корпорации или мощни финансови институции.

Иначе казано – сряда и четвъртък, 6 и 7 януари, ще преминават под знака на скандалите и сензациите! Има условия за сензационни уволнения и за още по-смайващи назначения или научни открития.

Пътуванията със самолет, влак или автобус може да се окажат истинска аванюра, поради възможности от промени в разписанията и маршрутите, а и поради опасност от инциденти и аварии.

ПЕТЪК, 8 ЯНУАРИ

Внимание! От 04:45 ч. до 17:08 ч. Луната е “без курс”. Реално, времето когато трябва да се действа с повишено внимание, особено при пътувания и работа с машини, техника, инструменти, е от 02:45 до 19:08 часа.

През целия ден опасността от инциденти, аварии е голяма! Не подписвайте нови договори. Избягвайте публични изяви – интервюта, пресконференции, постъпване на нова работа или насрочване на важна делова среща. Шансовете за успех са “отрицателни”...

Погрижете се за здравето. Важно! От днес, 8 януари в 06:40ч. Юпитер става стационарен, и после ретрограден до 9 май. Проекти свързани с обучение, туризъм, бизнес или политика, пряко или косвено засягащи и линията чужбина, може да се реализират, но по-бавно от желаното.

СЪБОТА, 9 ЯНУАРИ Звездите категорично препоръчват да не се стартират нови идеи и проекти. На всяка цена избягвайте конфликтите, тъй като връзките, прекъснати днес, много трудно ще бъдат възстановени, особено в рамките на предишната сърдечност.

Не обмисляйте нови планове – нито на глас, нито наум! Концентрирайте се върху рутинни ангажименти. Екскурзиите в планините крият риск от травми и инциденти.

В събота се погрижете за здравето – своето и на близките, особено ако някъде има хронични здравословни дискомфорти. Внимание! Дори приятелските разговори крият риск от недоразумения и усложнения в отношенията!

НЕДЕЛЯ, 10 ЯНУАРИ

В най-ранните часове на деня (в 03:31 ч.) настъпва Новолунието. До 11:31 ч може да си напишете желания, които да се реализират през следващите 4 седмици. Мечтайте и визуализирайте подробностите на своите мечти, но не ги обсъждайте, дори и с най-близките. Новолунието е в Козирог.

Концентрирайте се върху теми, свързани с: публичния имидж, реализиране на амбиции, постигане на високо положение в служебната или социалната йерархия. Внимание!

Ако в момента в живота Ви има проблеми (здравословен, финансов, материален, професионален, романтичен) погледнете на тях като на инструмент, който Ви помага да разберете по много преувеличен начин онова, което силно не искате.

Не се фокусирайте повече върху негативната ситуация, а съсредоточете цялата си Енергия върху онова, което страстно искате. ПОЧУВСТВАЙТЕ се щастливи с всяка своя клетка на тялото от ПРЕДСТАВАТА, че желаното вече се е сбъднало.

Винаги избирайте умът Ви да е изпълнен с мисли, които Ви карат да се чувствате добре! Помнете: Каквито мисли излъчвате, такива обстоятелства получавате в живота...

Астротенденции по зодии за периода 4-10 януари

ОВЕН

До 20 януари кариерата, професионалните и личните Ви изказвания и действия ще се разгледат “под лупа”.

Всяка Ваша непремерена дума или импулсивен ход ще бъдат драматизирани, евентуално ще се тълкуват погрешно, преднамерено извадени от контекста. Може да бъдете принесени в жертва в името на амбициите на влиятелни фигури! Добре преценявайте какво и пред кого говорите и не казвайте всичко, което знаете.

Сериозно напрежение се очертава за представителите на Овен, родени 1-10 април. Сряда и четвъртък, 6 и 7 януари, ще преминат под знака на конфликтите, амбициите и борбите за власт с тези, които Ви възприемат като заплаха за собствените им цели.

Обърнете внимание на тези звездни предупреждения, особено ако рождения Ви ден е на или около 4 и 5 април. Не е необходимо да изпадате в плен на мрачни предчувствия, но е добре да сте по-предпазливи и резервирани. Има теоретични предпоставки за сензационни промени на работното място.

Те не изключват рокади, уволнения, съкращения. След месец ситуацията ще е по-хармонична, но сега ще е доста напрегната. На 6 и 9 януари не се впускайте в стартиране на нови проекти.

Въздържайте се от публични прояви – пресконференции, интервюта... Не давайте поводи да Ви упрекват в екстремизъм и агресивно поведение.

Избягвайте съдебните процеси, тъй като изгледите нещата да се развият добре за Вас към момента не са особено благоприятни. Новините от чужбина може да са сдържани и, донякъде, критични. Погрижете се за здравето – собственото и това на по-възрастни роднини. Пазете се от инциденти и произшествия.

ТЕЛЕЦ

Внимание! От 4 януари до 5 март бъдете внимателни в публичните си прояви, особено на 5 януари и 5 февруари. Бизнесмените, а и политиците, могат да имат сериозни противоречия със съдружници, делови или коалиционни партньори.

Не са изключени сериозни открити или скрити нападки срещу Вашите убеждения и професионални действия. Ретроградният ход на Меркурий от 5 до 25 януари допълнително може да усложни реализацията на професионалните Ви амбиции.

Подкрепата, на която разчитате по линията на чужбина, може да се забави, да не е достатъчна или да е твърде ненавременна. Ако заемате лидерска позиция, дръжте под око интригите на колегите, помощния персонал, както и номерата, които могат да Ви погодят подчинени служители.

Погрижете се за здравето на романтичния партньор. За политиците и дипломатите сряда, четвъртък, а и събота – 6, 7 и 9 януари може да носят неочаквани твърде сурови критики, идващи по линия на ЕС или други влиятелни чуждестранни делови партньори.

Може да се наложи бизнесмените, очакващи кредити или солидни инвестиции да преструктурират плановете си и да ги пригодят към по-малки финансови параметри.

Пазете авторитета си, тъй като на 6 и 7 януари срещу Вас могат да се появят скандални публикации!

БЛИЗНАЦИ

Интелектуално и физически влагате доста усърдие в работата, но ако се пресилвате твърде много, това може да Ви причини здравословен дискомфорт – например на и около 9 януари, събота.

През тази седмица, особено в сряда, четвъртък и събота, а дори още във вторник, 5 януари, може да имате много сериозни конфронтации с ключови делови партньори от страната и чужбина.

Внимание! Някои от служебните взаимоотношения могат да приключат – по Ваш или чужд избор. Представителите и на трите декади на Близнаци през цялата седмица от 4 до 10 януари може да са изправени пред сблъсъци с многобройни служебни, а и лични предизвикателства.

Ако сте родители, във вторник и събота, 5 и 9 януари се погрижете за здравето на децата, на по-възрастни роднини или за здравето на домашни любимци. Звездите не препоръчват от 5 до 25 януари да подписвате дългосрочни договори, да участвате в ключови преговори или да се насочвате към крупни сделки.

Не слагайте начало от 5 до 25 януари на перспективни бизнес проекти, защото може след време да се наложи да ги стартирате наново. Пътувайте с повишено внимание от 5 до 25 януари, като проявите особена бдителност на 4, 5 и 9 януари.

РАК

"Код червено" е сигналът на звездите по отношение на кариерата и деловите Ви партньорства. През тази седмица звездите поставят на изпитание истинността и дълбочината на Вашите делови и романтични партньорства.

Астроконфигурациите в сряда, четвъртък, а и в събота – 6, 7, и 9 януари, ще извадят наяве къде се чувствате недоволни или неудовлетворени в сферата на важните служебни или лични контакти.

Не си струва да бягате от проблемите. Раздразнението, взаимното недоверие и подозрение може се усили под влияние на ретроградния Меркурий (от 5 до 25 януари 2016), като недоволството може да продължи да къкри, да ври и да избухне на и около 6, 7 и 9 януари!

Да не говорим, че в най-неподходящ момент дългогодишен партньор, сътрудник или съдружник, включително и любимият човек може да отприщи към Вас своята ревност, завист или ярост. Внимание!

Не е изключено да станете обект на измами, вероломни предателства, както и безскрупулни действия, засягащи пряко финансовите Ви интереси и дългосрочните Ви финансови амбиции.

Към края на седмицата се погрижете за здравето си – своето и това на хората от семейството. Контролирайте чувствата си през тази седмица, защото те ще бъдат със силата на ураган!

Звездите не изключват да Ви връхлети и фатално и неудържимо любовно привличане!...

ЛЪВ

Ориентирайте се колкото се може по-добре в правилата на играта – и в служебен, и в личен план. През тази седмица астроконфигурациите са феноменално предизвикателни и провокативни.

Да се постигнат добри договорености изглежда много трудна, но не и невъзможна мисия. Осъзнайте добре чуждите интереси и намерете пресечните точки с Вашите.

Повече от ясно е, че горещите въпроси са финансови. Може би ще се наложи да направите известни отстъпки и компромиси, ако търсите незабавен напредък. Ако има възможност да поизчакате, през февруари може да сключите по-изгодни договори. По принцип, от 5 до 25 януари звездите не препоръчват подписването на перспективни договори и сделки.

По-важното е да се погрижите за здравето си - Вашето и това на близките, без в никакъв случай да се поддавате на безпокойство и притеснения.

Само привидно нещата изглеждат така, сякаш трябва да се подчините на силата на обстоятелствата. Те може да Ви изглеждат враждебни. И може да Ви провокират постоянно да сте в бойна готовност, а когато напрежението от неочакваните ситуации стане прекомерно, да Ви се поиска да "отпуснете ръце".

Заложете на ... въображението – представете си, че имате свръхмодерен радар, позволяващ да видите всички подводни рифове, заплашващи Вашия кораб (Вашите финансови и лични амбиции).

С други думи – колкото и да е напрегната служебната ситуация, имате златни шансове да осъзнаете причините и факторите, които Ви пречат. И страхът от неизвестностите да отпадне, а пътят Ви да стане открит и успешен!

ДЕВА

Вслушайте се в сърцето си и подходете към проблемите с разбиране, търпение и непринудена съпричастност. Иначе може да се "оплетете" и изгубите в лабиринта от неочаквани провокативни ситуации. Как да откриете изход в този сложен лабиринт?

Има два варианти: Първият – превръщате Интуицията си в нишката на Ариадна и следвайки я, намирате решения на сложните финансови ситуации.

Другият вариант - не драматизирате прекомерно предизвикателните ситуации, намалявайки важността не само на проблемите, а и на собствената си важност.

Астроконфигурациите са много напрегнати и борбата да докажете своята правота, водени от основателното чувство за справедливост само може да затегне всички трудни "възли", които трябва да бъдат "разплетени" – и в бизнеса, и в кариерата, и по отношение на контактите с роднини, колеги или съседи.

Ако въпроси, касаещи здравето или заплетени ситуации около децата също са сред "възлите", които чакат ред да бъдат разплетени или ... решени по примера на Александър Македонски. Да! Обърнете внимание на здравето на децата си, но не ги пришпорвайте с Вашите очаквания и притеснения.

Позволете им да бъдат себе си! В любовен план проявете разбиране, защото романтичният Ви живот сега може да бъде прекалено интензивен. Той може да е доста завладяващ, но пълен с неочаквани сътресения, усложнения и ... евентуални раздели. Насочете поглед към по-творческите си проекти и не форсирайте събития, особено от 5 до 25 януари, когато сте в царството на ретроградния Меркурий.

Бъдете много дипломатични в работата – има условия за неочаквани и нежелани "отлюспвания" и рокади. И финансите, и здравето изискват повишено внимание!

Превърнете се в извор на любов и обаяние. По този начин и симпатията, и парите ще се устремят към Вас.

ВЕЗНИ

Въпреки невероятно предизвикателните астроконфигурации, до края на седмицата по чудодеен начин ще решите финансов проблем, който тревожи Вас и семейството Ви. Внимание!

При астроконфигурациите, които се образуват на 5, 6, 7 и 9 януари, класическата астрология предсказва много сложно развитие. Авангардните направления в астрологията не са така категорични и крайни в интерпретацията и позволяват извършването на корекции, благодарение намесата на Висша сила (Бог) или застъпничество на светли енергии, които се проявяват благодарение на силната Вяра в подкрепата и всемогъщенството на Бога.

Иначе казано – най-висшата сила, благодарение на Вашата Вяра ще Ви донесе избавление от трудни ситуации. Това може да стане най-вероятно чрез подкрепа от страна на Ваши приятели.

Защото Божественото изобилие и Благополучие идва към хората най-често чрез ... другите хора. Защитете жилището си срещу крадци. Ако имате желание за преместване, продажба или покупка на недвижима собственост, помислете още веднъж – все пак 2016 г. е високосна година.

А и точно сега, по време на ретрограден Меркурий (от 5 до 25 януари) преместването на ново място (жилище, или работа) не се препоръчва от звездите. Погрижете се за здравето си – щитовидна жлеза, бъбреци, репродуктивна или отделителна система, опорно-двигателен апарат. Бъдете внимателни с качеството на храната и напитките!

Ако държите да запазите определени делови или романтични отношения, дайте по-голяма свобода на партньора, проявете дипломатичност, тъй като разделите и разводите са доста вероятни. Избягвайте конфликтите с по-възрастни влиятелни фигури! Пътувайте с повишено внимание!

При изпити или конкурси се подгответе старателно и не разчитайте само на добър късмет.

СКОРПИОН

Като истински детективи звездите Ви карат да се стремите да прозрете скритите мотиви зад действията, думите и поведението на роднини или други хора, с които контактувате всеки ден.

Може да сте твърде подозрителни тази седмица. Подозренията Ви в сряда, четвъртък, най-вероятно ще се оправдаят. Добре е начинът, по който общувате да се превърне във фокусът на главното Ви внимание.

Някои от представителите на Скорпион ще установят с изненада, че проявяват по-малко търпение спрямо въведението и празните приказки, които съпътстват някои важни делови срещи.

Ще искате бързо-бързо да стигнете да същината, до ядрото на проблемите и до мерките за тяхното решение. Сега някои от Вас са решени да действат честно и необичайно откровено.

Директният подход е за предпочитане, особено на фона на някои спешни ситуации, изискващи доста налични финансови ресурси за решаване на неочакван медицински проблеми, засягащ роднини.

Като цяло в сряда и четвъртък, 6 и 7 януари са възможни неочаквани и остри спорове с роднини или съседи. Има сериозни опасности по време на пътуване - със самолет, автомобил, влак...

Затова се доверете на предчувствията си. Пътувайте, ако Интуицията не Ви спира. Внимавайте със сделките – най-добре подписвайте нови договори след края на януари.

Обективно и хладнокръвно анализирайте сензационните информации от сряда и четвъртък – 6 и 7 януари. Внимание! Пазете се от публични скандали и съдебни процеси – може да не се развият във Ваша полза. Възможни са финансови загуби, поради скандали със съдружници!

СТРЕЛЕЦ

Сатурн си е Сатурн. Сега той често ще Ви напомня за себе си с ограниченията, затрудненията – най-често във финансов и здравословен план. След време ще установите, че Сатурн е внесъл по-голяма стабилност в живота Ви, но сега едва ли ще сте на това мнение.

Особено ако рожденият Ви ден е между 26 ноември и 8-9 декември. Неочаквани проблеми могат да се появят още от първия ден на 2016 година и да са на дневен ред през целия период от 4 до 10 януари.

Реагирайте незабавно и бъдете сигурни, че постепенно тревожната ситуция ще отмине.

Е, едно напрежение може да не идва само... Затова в сряда и четвъртък, 6 и 7 януари, както и през целия период 4-10 януари отделете достатъчно топлота, грижовност и любов към здравето и вълненията на децата.

Сега астроконфигурациите са много, много напрегнати. Да! Има необикновени условия и може да пламне любов от пръв поглед! Той или тя ще са фантастични, излезли от най-красивите Ви мечти...

Това е чудесно, но не забравяйте, че сме в кралството на ретроградния Меркурий (от 5 до 25 януари). Той закриля флиртовете, връщането към стари любови, но не и раждането на вечната любов завинаги.

Някои от другите астроконфигурации са много благоприятни за раздели и развод! И силата на тези разделящи тенденции ще продължи до 16-17 януари.

Като тогава ще има нов максимум, подобен на този от 6-7 януари. Имайте предвид, че високото напрежение през тази седмица се отнася не само до любовния Ви живот, към здравето и децата, а и към кариерата!

КОЗИРОГ

Въздържайте се от “резки движения в публичното пространство”.

Не се изхвърляйте с думи и действия, особено ако заемата високи ръководни постове. Опасността да Ви детронират, и това да стане по линията на Ваши могъщи приятели е много голяма, особено ако рожденият Ви ден е между 22 декември и 13 януари. Конфигурациите са провокативни, като не изключват и възможността за внезапно издигане.

Това може да стане след жестоки скандали, като дори да Ви изберат, ще продължите да сте обект на ожесточени критики, включително и от страна на медии, които до вчера са Ви превъзнасяли.

С други думи – през тази седмица има условия за страховити сблъсъци с опасни неприятели или с Вашите собствени “тъмни страни”. Именно тези страховити външни или вътрешни битки ще Ви изведат от желязната прегръдка на многогодишно затруднено положение.

През последните години някои от представителите на Козирог може да са били подложени на безспорно напрежение, което през 2015 година е достигнало “сериозни върхове”.

Този нескончаем стрес, който е по силата само на Козирозите, през тези дни отново може да бележи максимуми, носещи Ви нови напрежения, изпитания и опасности.

Странното е, че недооценявате предизвикателно-провокативните и опасни ситуации, в които сте се озовали поради безразсъдно разиграване на картата “всичко или нищо”.

Иначе казано - от 4 до 10 януари може да се озовете на “кръстопът”. За да тръгнете в правилната поскоа, заложете на способността си за огромна концентрация. Внимание! Точно нещата, които изглеждат психологически опасни за Вас, държат ключовете към новото Ви ниво на себеутвръждаване. Овладейте страховете и грабнете успеха!

ВОДОЛЕЙ

Независимо, колко чар, добронамереност и приятелска подкрепа съдържат действията Ви, когато се вихрите на обществената сцена, осветени от ярка светлина, отлично осъзнавате, че нещата на повърхността по-скоро скриват, отколкото разкриват истинския си потенциал. Фактът, че сега сте на територията на Сатурн, преди Слънцето да навлезе във Водолей, съчетан с ретроградния Меркурий, Ви стимулира да действате по-завоалирано, по-уединено със засилен афинитет към пътувания в чужбина.

Намерението Ви е чрез докосване до друго светоусещане и култура да намерите отговори на по-екзистенциални въпроси, които напоследък Ви носят усещане за странна нестабилност и душевна несигурност.

Внимание! Има условия за сериозни критики, нападки и скандали, свързани с открити или задкулисни действия на явни и коварни противници. Те се стремят да навредят на авторитета и доброто Ви име.

Ако сте публични фигури, седмицата ще Ви изненада със сериозни служебни предизвикателства, които са на ръба на преднамерената и целенасочена провокация.

Запазете вътрешната си хармония, за да съумеете да си върнете емоционалния контрол над някои по-нестабилни аспекти на професионалните, брачните или романтични взаимоотношения.

Теоретично, може би има някакви по-деликатни ситуации, свързани с брачния партньор или с някои роднини и тези ситуации влияят, донякъде, неблагоприятно върху кариерата, доходите Ви и социалния статус. Важно!

Бъдете бдителни, тъй като са възможни големи противоречия със съдружници, които да доведат и до съдебни процеси. Действайте благоразумно, предвидливо, защото такава ситуация и нейните юридически аспекти, са много сложни. Много!

РИБИ

Глобалната нестабилност, израз на мащабно икономическо и екологично неравновесие изобщо не изненадва представителите на Риби. Свръхинтуитивните Ви способности отдавна са Ви сигнализирали, че определени институционални динозаври трябва да изчезнат, за да може обществото и хората, формиращи това общество, да се превърнат от електрорат в уникални творчески индивидуалности.

Иначе казанао – ако сте на ръководни позиции, през тази седмица може да се наложи да работите в условия на високо напрежение, способно да се трансформира в бързо ескалиращи социални вълнения.

Такива може би ще има в по-горещи точки на света. Този факт означава,че много внимателно следва да избирате дестинациите на своите пътувания в чужбина.

Между другото, ако изрично не Ви се налага, по-добре е да се въздържате от пътуваня със самолет, с влак или автомобил в сряда, четвъртък и събота – 6, 7, и 9 януари.

Освен ефектите на ретроградния Меркурий, в ход са и други много сложни и опасни астроконфигурации. Това увеличава опасността от инциденти, произшествия, аварии, пожари, прояви на бруталност и насилие не само в сряда,четвъртък и събота, а и през целия период от 4 до 10 януари. Като цяло, трябва да сте внимателни и в отношенията с приятели, а също и с лидери на неформални организации.

В личен план погрижете се за здравето на децата. Отношенията в работата може да са изпълнени с интриги, коварства и “затишие пред буря”. През цялата седмица и особено в края на периода бъдете много внимателни и дипломатични в кариерата и семейството, за да избегнете скандали и техните последици.

Пазете здравето си – своето и това на хората от близкото обкръжение. Пътувайте с повишено внимание! В заключение Периодът от 4 до 10 януари 2016 г. е изключително наситен с интензивни и сгъстени предизвикателства.

Те могат да Ви извадят от равновесие. Но! Ако съхраните вътрешната си хармония, могъщите енергии на тези предизвикателства ще позволят да постигнете ... могъщи и неочаквани успехи.

Всичко е в ръцете ни – в умението да контролираме мислите и емоциите. Според мъдреците, дадено ни е винаги да имаме Пълната власт и контрол над собствения ни живот.

Единствената причина често да изживяваме нещо различно от това, което желаем и харесваме е, че насочваме основната част от вниманието си към нещо различно от това, което желаем.

Защото: Законът за Привличането винаги носи Есенцията на нашите мисли. Няма изключения. Получаваме това, за което най-често мислим, независимо дали го искаме, харесваме или не. Законът е диамантен! Той никога не подвежда.

Не заблужава. Законът за Привличането гласи: “Подобните неща се привличат”. Как да разберем дали мислите ни водят към Желаната Цел? По емоциите! Ако сме радостни, когато мечтаем за нещо, значи в дадения момент се приближаваме към целта.

Радостните чувства са нашият верен компас към реализацията на нашите мечти.

С други думи – когато съумеем да съхраним вътрешната си хармония, независимо от ураганните житейски обстоятелства (каквито може да има от 4 до 10 януари 2016 г.), когато успеем да се почувстваме радостни от нашите мечти, тогава можем да сме спокойни, че се движим в правилната посока и може да си позволим да се наслаждаваме на едно фантастично пътуване – към нашите най-красиви, най-невъзможни и най-прекрасни мечти!

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари