Седмичен хороскоп за 21 - 27 август 2023

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Седмицата обещава да бъде много продуктивна и успешна, но само ако имате ясен и подробен план за постигане на целите си и ясно разбиране накъде се стремите. В противен случай рискувате да си загубите времето, което е крайно нежелателно, защото точно сега можете да получите невероятна външна подкрепа.

В отношенията с любимия човек и децата, Овните ще имат невероятна хармония, към която толкова дълго се стремите, старайте се да прекарвате повече време заедно, това още повече ще укрепи връзката ви.

Телец

През първата половина на седмицата Телецът може да получи интересни и много обещаващи предложения за сътрудничество или смяна на професията, не отказвайте веднага тези възможности, дори ако засега сте напълно доволни от всичко в живота и не искате промени нещо.

Не забравяйте, че обещаващите шансове никога не са излишни, така че не ги разпръсквайте, умело се възползвайте от абсолютно всички. Разнообразете свободното си време с интересни екскурзии, пътувания и общуване с многостранни личности.

Близнаци

За да получат това, което искат, Близнаците ще трябва упорито и систематично да вървят към желаното, а не да се реят в облаците. Дисциплината, отговорността и постоянството са качествата, които несъмнено ще донесат желаните резултати в сферата на кариерата.

Добър период за приятелско общуване и нови запознанства. Звездите препоръчват да отделите необходимото време за подобряване на уменията си, така че е време да се запишете за достойни курсове или майсторски класове.

Рак

Животът ви изисква активна промяна и вие знаете по-добре от всеки друг. Опитайте се от тази седмица да внесете нещо ново в нея. Вие отбелязвате време и това ще продължи точно докато не съберете цялата си воля в юмрук и не започнете радикално да променяте нещо.

Тази седмица е отличен период за Раците да получат нови знания, да развият творческите си способности, да общуват с интересни хора, да се самоусъвършенстват и в същото време да реализират уменията си.

Лъв

Сега Лъвовете се съветват да не се пренапрягат и да не поемат много всякакви задължения, които другите лесно могат да изпълнят. Звездите ви съветват да отделите повече време на здравето си и да не забравяте за пълноценната почивка, доброто хранене и различни уелнес процедури.

В работата се занимавайте със систематична работа, която не изисква от вас прекомерно емоционално пренапрежение. Планирайте пътуване извън града за уикенда.

Дева

Контролирайте емоциите си, които могат да предизвикат много конфликти, кавги и стресови ситуации, които пречат на продуктивната работа и взаимодействието в екипа. Уважавайте чуждото мнение, не забравяйте, че абсолютно всеки има право да го изрази, дори то да е коренно различно от вашето.

Девите трябва да бъдат доста предпазливи към нови предложения, не трябва да се съгласявате на абсолютно всичко, бъдете избирателни в избора си. По домашни въпроси можете спокойно да разчитате на помощта на роднини.

Везни

На Везните се препоръчва да посветят първата половина на седмицата на текущите дела, завършвайки започнатото преди това, обобщавайки и подготвяйки се за изпълнение на нови идеи и идеи. Не планирайте нищо важно за този период.

Но втората половина ще бъде много благоприятна за решаване на важни въпроси, срещи, установяване на нови партньорства, получаване на изгодни предложения, но за това трябва да се стремите да бъдете в центъра на всички важни събития. Не пропускайте да присъствате на важни събития в сферата на вашата професионална дейност.

Скорпион

Звездите не препоръчват на Скорпионите да планират решаването на суперзадачи за тази седмица, има голяма вероятност да не се справят, предпочитайте системния напредък към поставените задачи.

Освен това сега има повишен интерес към вашия човек от страна на властите и всяко неизпълнение на задълженията няма да играе във ваша полза. Бъди внимателен. Почивните дни се препоръчва да прекарате у дома, занимавайки се с любимите си хобита.

Стрелец

През първата половина на седмицата ще отделите повече време и внимание на домакинските задължения и не защото обстоятелствата го налагат, а по-скоро по вътрешен зов.

През този период звездите препоръчват на Стрелците да обърнат внимание на успеваемостта и свободното време на децата си. В работата ситуацията обещава да бъде стабилна, основното е да следите качеството на задълженията и задълженията си.

Козирог

Упоритостта на Козирозите и нежеланието за компромис може да доведе до поредица от конфликти и недоразумения, както с колеги, така и с роднини, опитайте се да преразгледате радикално поведението и отношенията си с другите.

По въпросите на сърцето е по-добре да си вземете кратка почивка. През втората половина на седмицата трябва сериозно да помислите за добра почивка.

Водолей

Началото на седмицата обещава на Водолеите успешни операции в сферата на финансите, може да получите неочаквано възнаграждение, премия или някакъв вид компенсация.

Но се опитайте да насочите тези средства в професионална посока, а именно за вашето развитие. На любовния хоризонт може да се появи нов и сериозен фен, но не флиртувайте, това е изпълнено с последствия.

Риби

Постарайте се тази седмица да си осигурите максимално удобни и хармонични условия както на работа, така и у дома, това ще ви помогне да запазите вътрешен мир и баланс. В понеделник-вторник пред Рибите може да се отвори съвсем реална възможност за допълнителни печалби, но само ако се реализирате в творческата сфера.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари