Тони Димитрова: Моля се за брат ми, с коронавирус е!

0
Тони беше първата известна личност у нас, която с готовност се впусна да помага в борбата с вируса. Още през март месец тя се записа като доброволец в бургаската община
Тони беше първата известна личност у нас, която с готовност се впусна да помага в борбата с вируса. Още през март месец тя се записа като доброволец в бургаската община Снимка: България Днес

 

Баткото на певицата Йордан с коронавирус в тежко състояние

Тревога сполетя бургаската звезда Тони Димитрова. Братът на обичаната българска изпълнителка е в тежко състояние с коронавирус, сподели вчера певицата пред България Днес.
"Моля те, бате, бори се, дишай!" - изплака изпълнителката на "Ах, морето", която през последните шест дена живее в ада. "Нито жива, нито умряла съм" - с болка признава тя.
Баткото на Тони – Йордан, е само с четири години по-голям от нея. 61 - годишният мъж работи като програмист и с Димитрова имат силна връзка и до днес.

Коронавирусът е връхлетял тежко мъжа и Тони разказва, че брат й е на кислород и няколко дни няма промяна в състоянието му.

Тони беше първата известна личност у нас, която с готовност се впусна да помага в борбата с вируса. Още през март месец тя се записа като доброволец в бургаската община. Димитрова отговаряше на подадените телефонни сигнали за хора в нужда и разнасяше хранителни продукти. Работата й продължи неуморно два месеца.

"Не съм герой, човек съм" - кратко и ясно обясни тогава певицата пред вестника решението си да рискува здравето си в името на това да помага на другите. Димитрова отмени и голям заплануван концерт, категорична, че работата не е по-важна от здравето, и за разлика от много свои колеги не се бунтуваше срещу липсата на ангажименти.
"Би било под достойнството ми да се оплаквам, че два месеца не съм работила" - убедена бе певицата.
След ужаса, който COVID донесе в семейството й, Тони споделя, че вече ще е безкомпромисна към всеки, дръзнал да изрази мнение, че вирус няма. Видяла с очите си какво може да причини болестта, певицата не иска и да чува повече конспирациите, които се ширят у нас през последните месеци. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари