Тома Биков: ГЕРБ нямат съмнения, че ще спечелят изборите

1
"Първото условие кризата с газа да се реши е в решението да не участват Кирил Петков и Асен Василев", заяви Биков
"Първото условие кризата с газа да се реши е в решението да не участват Кирил Петков и Асен Василев", заяви Биков Видео: NOVA

Партията регистрира листите си в София за вота на 2 октомври

"Асен Василев направи достатъчно, за да бъдем в тази тежка  криза и за мен би било добре да спре да дава акъл". Това каза Тома Биков от ГЕРБ пред журналисти след като партията регистрира листите си за София в предстоящите на 2 октомври избори за парламент, предаде NOVA

По думите на Биков бившият финансов министър е объркал 3 бюджета и е "забъркал каши", които следващите години може би ще страната ще се опитва да решава. "Така че слотовете, аз нямам оперативна информация, защото ние не сме в управлението, но се надяваме да не останем без газ през зимата", посочи Биков.

Той припомни, че ГЕРБ са предложили решение, но то изисква време. "Нашето правителство 2018-та е резервирало 500 милиона куб. метра газ в Гърция, можем през "Балкански поток" да направим търг за милиард и половина, имаме и 1 млрд. азерски газ - между другото, договори, подписани не от Асен Василев и Кирил Петков, а от Бойко Борисов, а част от тях и от Георги Първанов. Имаме и газовата връзка с Гърция, която нашето првителство започна да изгражда, а Кирил Петков забави", категоричен бе Биков.

Според него кризата с газа може да се реши при условие. "Първото условие тази криза да се реши е в нейното решение да не участват Кирил Петков и Асен Василев".

По думите на Биков ГЕРБ нямат съмнения, че ще спечелят изборите. Партията ще представи антикризисна програма в следващите дни – средносрочна и дългосрочна. И очаква другите партии да направят същото. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    робин худ
    Колкото по големи боклуци толкова по нагли иначе казано герберасти
  • 10
    1
    Лора
    Ще спечелите ама,друг път,армия от бандити и престъпници!Трябва да ви забранят като партия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари