Тол системата превключва в среда за разработка

0
Досега беше в тестова среда
Досега беше в тестова среда

"От днес превключваме средата за тол от тестова в среда за разработка." 

Това каза по време на пресконференция директорът на Националното ТОЛ управление проф. Олег Асенов, предаде репортер на Агенция "Фокус".

„Искам още веднъж да изясня. Нашата система работи и в нашите центрове са инсталирани три среди, три места или как да се изразя по-просто, три части, за всеки един от основните компоненти, който имаме: електронно таксуване на база време, електронна винетка и електронно таксуване на база изминато разстояние - тол.

Това са три среди: тестова, среда за разработка и работна среда, в която системата работи като търговско опериране. От днес продължаваме с търговското опериране на винетката електронната и превключваме средата за тол от тестова в среда за разработка“, обясни проф. Асенов.

По думите му целта е още от вторник в 4 демонстрационни центъра, разположени на територията на страната да бъде показано и да бъдат поканени транспортните фирми и всички заинтересовани лица да се запознаят с това как работи системата на базата на издаване на маршрутни карти, така нареченото ръчно тол деклариране.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари