Тодор Тагарев: Стратегически важно е да окажем военна помощ на Украйна

2
Тези ракети ще им свършат работа, заяви военният министър
Тези ракети ще им свършат работа, заяви военният министър Снимка: Информационен център на Министерство на отбраната / Facebook

Тези ракети ще им свършат работа, заяви военният министър

Стратегически важно е България да окаже военна помощ на Украйна.

Това заяви в студиото на Bulgaria ON AIR министърът на отбраната Тодор Тагарев.

Думите му са по повод решението на депутатите от тази седмица страната ни да изпрати дефектни ракети на Киев.

"Тези ракети ще им свършат работа, най-вероятно след някакви ремонтни дейности, които ние не можем да извършим. Чух изявления, че даваме комплексите, категорично не са верни. За съжаление, пропуснахме възможността да дарим по-рано на Украйна тези комплекси и да получим значителна финансова компенсация от нашите съюзници", заяви министър Тагарев в предаването "Брюксел 1".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    дядо ти
    Защо им давате гласност на такива безродници, дайте гласност на отрудения Българин, такава цензура не съм си и представял, навремето слушахме свободна Европа, и тогава ни промиваха мозъците, едно говорят друго вършат, та тези същите господа се извъртяха на 180 градуса, отврът, погнусен съм
  • -9
    6
    Bonkerz
    Видеото от първия коментар не виждаш ли че е манипулиран монтаж? Смесени са 2 клипа, единия е скорошен и се развива нощем, руснаците се предават и всички са с калашници. Украинците са предимно със западно стрелково оръжие от всякакъв тип. Русия не напредва никъде, а се отбранява. Украинците напредват бавно на 3 места и взимат руски пленници, които отбраняват позиции. Втория клип с украинци е през деня и е стар. Явно обичаш да те лъжат. Сложи ми 83 минуса сега, хахах.
  • -7
    5
    До 1
    Не си чел новия брой на в. ''Правда'' ! Всеки твой коментар ,трябва да завършва с : Слава на КПСС и СССР ! Защото няма да има ''ЗАРПЛАТА"
  • -4
    4
    Красавец
    https://prikachi.net/image/6RvVw
  • 13
    3
    Целия ти фашистки род да ...
    Тази мазна муцуна гарваните ще я кълват.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари