Тодор Тагарев обсъди с Олеся Илашчук военната помощ за Украйна

1
Министърът на отбраната и посланикът на Украйна разговаряха и за засилване на сътрудничеството в областта на сигурността и отбраната, образованието и науката
Министърът на отбраната и посланикът на Украйна разговаряха и за засилване на сътрудничеството в областта на сигурността и отбраната, образованието и науката Снимка: Министерство на отбраната

Министърът на отбраната и посланикът на Украйна разговаряха и за засилване на сътрудничеството в областта на сигурността и отбраната, образованието и науката

Министърът на отбраната Тодор Тагарев обсъди с извънредния и пълномощен посланик на Украйна в България Н. Пр. Олеся Илашчук хода на изпълнение на решенията на Народното събрание и Министерския съвет за оказване на военно-техническа помощ на Украйна.

Това съобщиха от Министерството на отбраната.

Сред темите на разговор бяха и възможностите за засилване на сътрудничеството в областта на сигурността и отбраната, образованието и науката, както и в сферата на отбранителната индустрия, съгласно подписания Меморандум за сътрудничеството между министерствата на отбраната на двете държави.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    10
    фена на Путин
    Министър на отбраната преговаря за сферите на науката и образованието. Каква наука бе Таги ? Украйна е сведена до хапни днес, моли се за утре. Там сектор, като наука не съществува.
  • 11
    9
    до 8
    Че те никога не са го крили! Даже дедо БайдЪн каза на няколко пъти, че САЩ ще се бият до последния украинец!
  • 11
    8
    Дед Цапцарапчик
    До номер 3: От това изявление излиза, че украинските корумпета са сключили пъклена сделка със Запада за общ фронт срещу Русия - корумпираните политици в Украйна осигуряват пушечното месо, Западът осигурява парите и оръжията... За мир на никой не му пука...
  • 2
    7
    до SS
    Кендзали, кендзали и пак. А ти защо осираш всичко с присъствието си? Виждал си кендзане? Носи си мокри кърпи на Дунав мост, когато руснаците дойдат.
  • 7
    6
    до педала 5
    Не ни се налага да кензаме, теле загубено. Както украинците си серат един на друг в устата, а и в твоята, едва ли някой друг може да ги изпревари. А ти като си умник, а не тъп американопитек, да вземеш да коментираш изказването на украинския министър на външните работи, бе загубеняк!:) Баси какви дебили има в Булгаристан!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари