„ТО“ обяви своята фалшива политическа СМЪРТ!

0
Утре, като се събудим може да се замислим, дали всъщност пак не са ни прекарали?
Утре, като се събудим може да се замислим, дали всъщност пак не са ни прекарали?

Вече 24 часа стотици хиляди Българи празнуват голямата победа на майки, деца и граждани над поредното за последните 29 години политическо недоразумение – Валери Симеонов!

Еее, ще празнуваме и днес, че си е събота, пък утре, като се събудим няма да е лошо да се замислим, дали всъщност пак не са ни прекарали?

Всъщност, голямата новина вчера бе, че и следващите избори, ще са без машинно и електронно гласуване?

И точно когато тази новина започна да набира скорост и се появи „ТО“(Валерко), а „ТО“ е едно от многото дечица на „КОЙ“ и без никакъв свян и чувство, без разкаяние и срам, обяви своята фалшива политическа СМЪРТ!

Цената на неговата оставка, бъдете сигурни, че ще платим всички ние, тя вече е платена от Бойко и Сие,дали в КЕШ или в разни оградки по границата няма никакво значение, Валери загуби само титлата си ВИЦЕ!

Когато и да има избори, ние пак ще сме фиктивни участници в тях, защото „КОЙ“ И ДЕЧИЦАТА МУ ще ги организират. Валерко пак ще стане Депутат и най-вероятно ВИЦЕ по нещо си, а всички ние, ще се чудим как стана така?

Майките скоро, ще се приберат, а след тях и всички останали, ще остане само радостта от спечелената БИТКА, а скоро след това, ще осъзнаем, че сме загубили ВОЙНАТА!

НАЗДРАВЕ на ВАЛЕРИ, ТОЙ ИЗГОРЯ, ЗА ДА СВЕТИ!

Иван Иванов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари