Депутат от „Възраждане“: Това американско правителство трябва да си подаде оставката

3
Депутатите от ПП-ДБ и ГЕРБ „се подхилкват“, знаейки, че извършват национално предателство
Депутатите от ПП-ДБ и ГЕРБ „се подхилкват“, знаейки, че извършват национално предателство Снимка: Novini.bg

Депутатите от ПП-ДБ и ГЕРБ „се подхилкват“, знаейки, че извършват национално предателство

Не може да има такова търпение, не може да им четкаме имиджа по студиата. Трябва това американско правителство да си подаде оставката, да отидем на нови избори и да имаме българско правителство, което да започне да гледа интересите на България. Това заяви депутатът от „ВъзражданеДеян Николов пред журналисти по време на протестите срещу правителството на акад. Николай Денков, предаде Novini.bg.

По думите му в парламента се разглеждат единствено въпроси, свързани с Украйна, Шенген или еврозоната и попита кога ще се разглеждат проблемите на България.

„С това правителство няма какво да се преговаря, трябва да си подадат оставката час по-скоро“, каза той.

Народният представител изрази увереност, че при нови предсрочни избори резултатите ще бъдат съвсем различни, защото тези хора „брутално излъгаха“, визирайки управляващото мнозинство.

Николов коментира, че депутатите от ПП-ДБ и ГЕРБ „се подхилкват“, знаейки, че извършват национално предателство, визирайки отпадането на забраната на внос на зърно от Украйна.

"Съставиха правителство и парламент, за да унищожим България! Територията на Украйна се използва за геополитически сблъсък между САЩ и Русия и ние трябва да изберем каква ще бъде нашата роля. Европа трябва да спре да бъде жертва на американските интереси. Нямаме интерес да продължава тази война – от нея идват всички инфлации, проблеми и национални предателства", допълни той.

Деян Николов цитира неназовани проучвания, според които неодобрението към сегашното правителство е около 70 процента, и сподели, че в момента единствената причина на протеста да няма 100 хиляди протестиращи е защото „медиите четкат имиджа на предателското американско правителство“.

„Тук имате отговорност и вие, защото вие сте четвъртата власт! Къде ви забиха в новото Народно събрание? Те не искат да имат достъп до вас, удобно им е само по студиата“, заяви депутатът на журналистите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари