ТИР зе запали на "Мойсевия баир”

0
Произшествието е възникнало, заради техническа неизправност в спирачната система на автомобила
Произшествието е възникнало, заради техническа неизправност в спирачната система на автомобила

Екипите на РДПБЗН – Русе са реагирали на 14 сигнала за инциденти през последните две денонощия, съобщава ОД на МВР - Русе.

В два от случаите пожарникарите са оказали помощ след произшествия на пътя. Останалите сигнали са били свързани предимно със запалени сухи треви и храсти.

Вчера вечерта за времето от 20:14 часа до 22:40 часа служители от Втора РСПБЗН са изпратени на сигнал за запален товарен автомобил марка МАН в района на местостта „Мойсев баир” посока град Русе. Произшествието е възникнало, заради техническа неизправност в спирачната система на автомобила. Съвместно с колегите си от ОДМВР – Русе пожарникарите са обезопасили мястото, докато водачът приведе в изправно състоянието превозното средство. 

Отново вчера, между 14:11 и 14:40 часа екип служители от РСПБЗН-Две могили са изпратени за оказване на съдействие, след катастрофа по главен път Русе-София в близост до разклона за селата Иваново и Мечка, където кола е излязла извън пътя. Пострадалият водач е изваден от автомобила, чрез използване на специализирани инструменти. Автомобилът е бил обезопасен със спиране на газовата бутилка и демонтиране на акумулаторната батерия.

В събота екип на Втора РСПБЗН е участвал в гасенето на запалени дървени стърготини в метален бункер в цех на фирма в с. Николово. Установено е, че горенето е било само в обема на бункера и не е имало опасност огънят да се разпространи. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари