ТИР се преобърна край Враца

0

Тираджията е получил леки наранявания

Нова катастрофа е станала в почивния ден край Враца, съобщи BulNews.

Полски ТИР "Мерцедес" се е обърнал в кръговото кръстовище на обходния път, известно като „Проклятието на АПИ“ заради многото инциденти там.

Камионът е влязъл на Дунав мост 2 край Видин и трябвало да продължи по определения обиколен маршрут, обявен заради затворения международен път Е-79 между Мездра и Ботевград.

По необясними причини младият поляк изгубил контрол над ТИР-а и се обърнал вдясно по посока на движението си малко преди да тръгне в посока Оряхово. Куриозното е, че той се е обърнал пред очите на патрулката, която стои денонощно там, за да не допуска тежкия трафик по обхода на Враца.

При инцидента шофьорът е получил леки наранявания и по тази причина отказал да бъде транспортиран към болница.

На мястото на катастрофата има патрул на Пътна полиция, който работи по документирането на катастрофата. Камионът е почти извън пътното платно и не създава проблеми за останалите участници в движението.

Очаква се скоро част от кръговото кръстовище да бъде затворено, за да може специализирана техника да премести обърнатият ТИР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Георги
    Забравихте да напишете дали в слюнката на водача е имало следи от Ибупрофен, енергийни напитки, лекарства за кръвно и дали сте му взели камиона с все стоката.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари