ТИР катастрофира на кръговото кръстовище до Свободна зона - Русе

2

Тежкотоварният автомобил се е преобърнал в едно от платната

ТИР катастрофира на кръговото кръстовище до Свободна зона - Русе.

Тежкотоварният автомобил се е преобърнал в едно от платната. На местопроизшествието има екип на полицията.

Все още няма информация за състоянието на шофьора.

Движението в района не е спряно.

"Ако имаше опашка от камиони, това нямаше да се случи...Този паркинг трябва да се затвори веднага и камионите да се върнат на пътя, където им е мястото.", шегува се потребител в социалните мрежи, визирайки заработилия от няколко дни буферен паркинг на булевард "България".

Буферен паркинг за около 700 камиона заработи край ГКПП "Дунав мост" при Русе. Той бе изграден с частна инвестиция върху общински терен, съобщи на 2 юни кметът на Русе Пенчо Милков.

Досега тировете изчакваха да преминат ГКПП "Дунав мост" по пътя Русе - Мартен и по международния булевард "България". Това затрудняваше, а на моменти блокираше движението, заради което русенци масово недоволстваха.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    MANGO 1
    УРАГАН БЕШЕ КАМИОНЕТО ФРЪКНА
  • 1
    2
    джони
    Ела да смучеш и на мен.
  • -3
    1
    Любовницата
    Загледа се в къдравите ми коси, и бум в канавката. Пренджо мъ изпрати да дорсботвам за новосемейния бюджет. Нали съм _урва, той си ме знае. Свирките са ми неземни. Него го смуках веднъж и сега е мой, мой, мой.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари