ТИР размаза кола край Враца

0

Тежка катастрофа е станала преди минути на обходния път на Враца, научихме от BulNews.

Ирански ТИР е пътувал към София, когато в района на отбивката за село Косталево е размазал лека колаОпел Астра“ със софийска регистрация, управляван от жена, която отивала към Белоградчик.

След това тежкият камион скъсал мантинелата и е паднал в дере в ляво по посока на движението. На мястото има две пожарни, линейка и полиция.

Ранен е шофьорът на ТИР-а, който е с порезна рана. Той е закаран в болницата във Враца. Жената, шофирала автомобила, отивала да вземе децата си от Белоградчик. Тя няма сериозни нарянавяния, въпреки, че има кървави следи по еърбека на колата.

По целия обходен път има разпилени части от ТИР-а и леката кола. От удара „Опел“-ът се е завъртял на пътното платно и е спрял в мантинелата. Сблъсъкът е бил толкова силен, че леката кола е напълно смазана. На около 20 метра от нея по пътното платно се вижда част от ресьора й, а задната лява гума е буквално откъсната. Цялата лява страна на автомобила е смачкана, както и предницата му, от която висят фарове и други части.

Каросерията му и ремаркето на ТИР-ът са смазани, а дървените палета, които е превозвал, са разпилени в дерето. В момента униформени изясняват причината за катастрофата. Шофьорите, пътуващи по маршрута, се призовават да бъдат внимателни, защото по обходния път в района на катастрофата има разпилени множество части и стъкла. 

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари