Повдигнаха обвинения на шофьора, причинил катастрофата с две жертви край Шипка

0
64-годишният украински шофьор на ТИР е задържан за 72 часа
64-годишният украински шофьор на ТИР е задържан за 72 часа Снимка: Press TV

64-годишният украински шофьор на ТИР е задържан за 72 часа

Повдигнаха обвинения на 64-годишния украински шофьор на ТИР, който причини катастрофа с две жертви на пътя между Шипка и Казанлък. При инцидента на 1 декември лек автомобил се заби в товарен камион, който карал назад, за да обърне.

На място загинаха пътуващите в лекия автомобил 85-годишен мъж и жена на 62 г.. техен 23-годишен спътник е със средна телесна повреда, посочват от държавното обвинение.

Пробите за алкохол и наркотици на М. К. са отрицателни. Обвиняемият е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор.

Предстои Окръжна прокуратура - Стара Загора да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Гост
    Голямо обгрижване нааааа тези украински терористи
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари