ТИР "прелетя" през мантинелите и нахлу в насрещното движение на АМ "Тракия"

1

Поради високата скорост камионът преминал и през мантинелите на крайното платно и провиснал

Пореден тежък инцидент запуши АМ "Тракия", този път в посока от морето към Пловдив.

Към 12:00 часа ТИР преминал през мантинелите и нахлул в насрещното на аутобана край Ямбол, пише „Марица“. Поради високата скорост прелетял и през мантинелите на крайното платно в посока Пловдив, като провиснал. Кабината на тежкото возило останала извън магистралата, а ремаркето блокира движението.

Към момента няма информация за сериозно пострадали в резултат на каскадата. На място има полиция. Предполага се, че шофьорът на ТИР-а е задрямал зад волана, в резултат на което станала белята. На косъм се разминали и шофьори, които били настъпили педала към Пловдив. Те успели да реагират бързо и да предотвратят фатален инцидент. Създадена е организация по изтегляне на ТИР-а.

Шофьорите трябва да бъдат особено внимателни, да карат със съобразена скорост и да спазват полицейските разпореждания.

По-рано днес кола се обърна на магистралата в посока Бургас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари