Шофьори чакаха цял ден заради катастрофа с камион на АМ "Тракия"

2
Образува се километрично задръстване
Образува се километрично задръстване Видео: NOVA

Образува се километрично задръстване

Повече от 11 часа блокада на магистралаТракия”, след като тир навлезе в насрещното, помете три коли и се преобърна. Шофьори чакаха часове наред при жега от близо 40 градуса в района на Карнобат. Огромно беше и образувалото се задръстване. До вечерта магистралата остана затворена.

Абсолютна безотговорност. Без никакви институции, без да вземат отношение - полиция, които дойдоха. Абсолютно безотговорност. Колите, които бяха в задръстването, всичко се връщаше в аварийната лента обратно, срещу камионите, срещу движението. Без никаква организация.

Дойдоха от полицията, които описваха три часа какво е станало. И в момента седим с двама полицаи, които са скрили от другата страна. Цял ден е това положението.

Тази процедура, която я правят в момента, можеха да се опитат още сутринта да го направят. А не сега, когато дойдоха камерите. Нито дойде някой - областен управител ли, инспекция ли, която отговаря за пътищата. Шофьорите предложихме да си извадим мантинелите, за да може да заобиколим. Обаче казаха „Нямате право да пипате, ще ви арестуваме”, заяви Цветомир Ценов, шофьор, цитиран от NOVA.

Видях един пушек и камионът влезе в мантинелите. Десет години съм тираджия. Бил съм и в чужбина. Там най-много до два часа и чистят. Българска работа”, посочи и шофьорът Тодор Георгиев.

За мен е някаква ненормална ситуация. Десет часа да седим, а магистралата затворена. Институциите нямат никакво решение по въпроса. Питах полицията - тя казва „Не е наша отговорност. Отговорността е на АПИ”. АПИ и те казват - не е наша отговорност. И просто не знам към кой да се обърнем. Поне да донесат вода. В тази жега над 10 часа чакаме”, сподели и Бейсин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари