Тежка катастрофа в София

2
Сблъскали са се „Мерцедес“ и камион
Сблъскали са се „Мерцедес“ и камион Снимка: Diana Russinova / Facebook

Сблъскали са се „Мерцедес“ и камион

Тежка катастрофа е станала на булевард „Ботевградско шосе“ в София.

За това съобщава във Фейсбук пътният експерт Диана Русинова.

Сблъскали са се автомобил и камион, при което лекия автомобил „Мерцедес“ е със сериозни материални щети.

Тежко ПТП на бул. Ботевградско между лек автомобил и тежкотоварен камион в пътната връзка към Околовръстен път посока Изход от София. Един водач е леко ранен. Образувала се е задръжка в трафика. Чака се линейка“, пише Русинова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    ачко, баце?
    Не колчета, а мантинели трябва да се поставят! Щото идиотите по пътя само здрава мантинела ги възпира! И не само на сегашните места, а по целия път Русе-Шумен, щото там "ора" с РР и Н сал чакат да се съберат двте ленти в една и ... с "мръсна газ", през двойната непрекъсната линия - и дайте да дадем! Анадънму?
  • 2
    1
    Ачко
    Уаважаема г-жо Фейсбук пътен експерт, Стига сте поствали само какво се случва в София. Като виден Фейсбук пътен експерт Ви препоръчвам да започнете да шофирате в провинцията (особено в Северна България) и да видите за какво става дума. Тогава ще се убедите, че поставените колчета повече пречат на трафика.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари