Катастрофа в София

1

Единият шофьор избяга от местопроизшествието

Катастрофа между два леки автомобила стана снощи в София.

Инцидентът е възникнал на бул. „Цариградско шосе“. От удара превозните средства са се озовали е тревна площ.

Според очевидци единият от шофьорите е напуснал местопроизшествието. "БМВ"-то, понесло материални щети, е на място.

Няма данни за пострадали хора при инцидента.

БМВ-то в случая нямаше абсолютно никаква вина. Беше добре момчето, само уплаха“, коментират потребители в социалната мрежа. "Защо комбинацията BMW и катастрофа станаха нарицателни напоследък?", се питат други.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    отговор
    Защото всеки сульо и цървул вмирисан избива комплекси.Някой се надяват като седнат в BMW или Мерцедес да им се вдигне барем поне един път или да не е толкова къс,тънък и мек но не става тая работа и започват да правят простотии на пътя за да ги забележим.Други си мислят че като влязат в такава кола миризмата им ще изчезне но уви тя остава и се усилва още повече.Този тип автомобили са само за дълг път и междуградски транспорт,а за дълъг път всеки не става е видно за всички от житейският опит.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари