Тежка катастрофа стана на зебра

0
Спортна "Алфа Ромео" се натресе с бясна скорост в спряло внезапно "Рено Канго" и за малко не предизвика трагедия
Спортна "Алфа Ромео" се натресе с бясна скорост в спряло внезапно "Рено Канго" и за малко не предизвика трагедия Видео: Марица

Тежка катастрофа стана в южното платно на бул. "Христо Ботев" на осветена зебра между Коматевския възел и Централна гара в Пловдив, съобщава Марица.бг.

Спортна "Алфа Ромео" се натресе с бясна скорост в спряло внезапно "Рено Канго" и за малко не предизвика нова трагедия под тепетата. На пътеката внезапно изскочил пешеходец и реното набило спирачки. Шофьорът на "Алфа"-та обаче не успял да реагира и разцепил задницата на лекотоварната кола отпред и я хвърлил на 6-7 метра напред по платното. За късмет пешеходецът е останал невредим след ужасния сблъсък зад гърба му, коментираха пред репортера на Марица.бг очевидци на инцидента.

Допълнитело за зверския удар допринесъл и мокрия асфалт, коментираха пътни полицаи. От КАТ предупреждават шофьорите тези дни да карат по-внимателно, докато си върнат навиците за шофиране в мокро време и хлъзгава настилка.

На мястото на катастрофата две полицейски патрулки регулират движението, образува се задръстване в посока Централна гара. Има и линейка. Пробите за алкохол на двамата шофьори са отрицателни.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари