Тежка катастрофа на булевард "Христо Ботев" в Русе

16
За това съобщиха очевидци в социални мрежи
За това съобщиха очевидци в социални мрежи Снимка: Facebook

За това съобщиха очевидци в социални мрежи

Произшествието настъпва в петък вечерта около 22:00 до Автоцентър "КИА". Лека кола "Пасат" е претърпяла жесток удар, причините за които засега остават неизяснени. Наложило се е пожарникарите да режат колата, съобщават очевидци. Колата е била забелязана да се движи с превишена скорост.

Линейка е била на място две минути след подадения сигнал. Към момента не е известно дали има жертви и ранени. Очаква се официална информация по случая.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    14
    Анонимен
    За съжаление младите ножкаджии ги избива на тестостерон.И вместо да се занимават с путенца те раздават всичката газ на 20 годишните бангии които карат и по цял ден обикалят града в правене на нищо.За съжаление и жени и млади момичета няма в тоя мъжки пенсионерски бачкаторски град .И всеки се занимава с тъпотии.През ден някой хлапак се претрепва там.Като се съберат на Кауфланд и всичките момчетии и само чупки и стойки и маниери и си показват Би Ем ве нцата . Малко акъл трябва да се налива на младежите .Не само чалга ,наркотици и да се мислим за велики! Много западнало е българското общество, толкова кастрофи всеки ден само в България се случват.Лека му пръст на младежа за съжаление
  • 23
    13
    Чеченец
    Жалко за младия живот, но все пак ако се кара в ограничения и по правила няма да се стига до такъв край. Дано повече млади се замислят върху начина си на шофиране!
  • 25
    12
    1234
    Ако съзнава,че карайки с такава скорост ще му хвръкне книжката за минимум една година и отделно административното наказание ще е поне 2000 лв . няма и да си помисли да кара със 100 км/ч + Голяма част от младото поколение сякаш не могат да направят причинно следствена връзка какво може да се случи. Гледам ци@ани с разни Панамери, М5- ци, AMG-та как препускат по улиците и няма контролни органи, които да ги санкционират! Периодично връхлитат върху спирки, пешеходни пътеки. Случайте на хора употребили наркотици и седнали зад волана главоломно са нарастнали и съотношението сигурно е 10/3
  • 23
    11
    Наистина
    Няма никаква етика карат без да се мисли всеки се прави на майстор . Караш с 40 зад теб чуваш клаксони изпреварване от дясно на теб и защо Колегата правилно писа за десет минути по рано или късно нищо несе случва . Да спрем да се убиваме по пътищата Карането на автомобил трябва да стане Удоволствие . Жалко за родителите .
  • 26
    10
    до възмутената
    а ако ти или твои близки бяха пострадали от безразсъдството на този, май друга реакция щеше да имаш?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари