Термити изядоха спестяванията на пенсионерка

8
Внукът ѝ публикува снимка на изядените спестявания
Внукът ѝ публикува снимка на изядените спестявания

Жената е спестявала парите с надеждата да ги използва за поклонение в Мека

В Малайзия термити унищожиха спестяванията на пенсионерка за поклонение в Мека, които тя съхраняваше в картонена кутия, съобщава в. The Straits Times, предава БГНЕС.

Възрастна жена скри 30 000 малайзийски рингита (5 753,06 Евро) в кутия.

Тя спестяваше пари с надеждата да ги използва за поклонение в Мека през 2024 г. Когато жената погледна в кутията, тя установи, че спестяванията ѝ са се превърнали в хартиен прах. Най-запазените банкноти бяха предадени на банката. Останалата част от парите, които насекомите изядоха, вече беше невъзможно да се спестят. Внукът на възрастна жена, Хайрул Азхар, публикува в социалните мрежи снимка на изядените си спестявания и намекна, че на баба му не е писано да отиде в Мека. Той допълни, че от случилото се може да се извлече поука: не трябва да се държат толкова големи суми у дома.

По-рано беше съобщено, че в индийския град Майаварам, Андхра Прадеш, термити изядоха половин милион рупии, натрупани от фермер. Те издълбаха големи дупки в купчините банкноти и ги направиха неизползваеми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари