Теодор Цветков: Ще преплувам Мраморно море

4
Акцията отново ще е с благотворителна кауза
Акцията отново ще е с благотворителна кауза Снимка: Facebook

Акцията отново ще е с благотворителна кауза

Рекордьорът на ГИНЕС Теодор Цветков вече е набелязал следващото предизвикателство, което планира да реализира през тази година, а именно да преплува Мраморно море, казва той в интервю за Радио Русе.

През 2022 Теодор плува без прекъсване 71 часа, след което беше необходимо известно време, за да се възстанови.

Кога и как ще реализира новото предизвикателство и кои са благотворителните каузи зад които застава младият русенец, чуйте в следващите минути от разговора на Галя Савова с Теодор Цветков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    До 2
    И защо така телеграфно - къде, кога, колко дълго?... Иначе само изцепките му по разни третостепенни медии се мяркат. И кой го финансира за воаяжите, също е интересно.
  • 1
    2
    Веднага те
    Информирам, има повече от един работен ден.
  • 6
    1
    Нетърпелив съм
    Да ни информирате, ако този въздухар осъществи поне един работен ден в живота си. И спрете да ни занимавате с хобито му да си плува и манията му да го показват из разни медии.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари