Русенецът Теодор Цветков се изяви в първия епизод на "Аз обичам България"

1
Рекордьорът на Гинес от Русе направи впечатляващ дебют в шоуто
Рекордьорът на Гинес от Русе направи впечатляващ дебют в шоуто Снимка: Facebook / Teodor Tsvetkov

Рекордьорът на "Гинес" направи впечатляващ дебют в шоуто

"Радвам се, че бях част от първия за сезона епизод на прекрасното предаване АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ", написа Теодор Цветков в мрежата.

Рекордьорът на "Гинес" в нестандартни плувни дисциплини сподели впечатления от участието си:

"По време на снимките се запознах с много позитивни хора и бих искал да ги поздравя именно тук и сега - това са спортният журналист Камен Алипиев, известен като Кедъра, изпълнителите - любимци на много от вас - Азис и Галена, едни от най-добрите ни артисти - Сашо Кадиев, Весела Бабинова и Филип Буков, както и невероятната водеща на предаването Алекс Сърчаджиева".

Участниците в шоуто от отбора на Сашо Кадиев сравнително бързо се справиха със задачата да познаят кой е русенецът и в каква спортна дисциплина се изявява. Телевизионна визитка разказа за постиженията на Теодор Цветков, а дългогодишният спортен журналист Камен Алипиев - Кедъра му стисна ръката.

"Ако дам 100 процента от себе си, мога да вдъхновя и другите", каза Теодор с което спечели овациите и сърцата на публиката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    2
    Парадокс!
    А какво прави тоя в това предаване?! Преди време в някакво интервю във в. Утро се беше изцепил, че не го разбирали в България и мислел да я напусне, нещо от тоя род. Ама нещо се задържа. Що така, бе Миме? И отново тупане в гърдите стил "Булгар, булгар!", той щял да вдъхновява другите. ХАХАХАХА!
  • 9
    1
    Нещастния плувец
    Говори се, че тоя се води на работа към една общинска служба. Дали го е виждал скоро някой на работа, че то време има ли, нали трябва да се показва в която медия му се върже.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари