Тео Ушев спечели "Златна палма"

0
Продукцията не само отразява майсторството на филмовото изкуство, но и на разказването на истории и човечността
Продукцията не само отразява майсторството на филмовото изкуство, но и на разказването на истории и човечността Снимка: Фейсбук

Продукцията не само отразява майсторството на филмовото изкуство, но и на разказването на истории и човечността

Теодор Ушев спечели голямата награда на 23-ия кинофестивал в Бевърли хилс за филма си "Ф1.618", съобщи режисьорът на страницата си във Фейсбук.

Продукцията, отличена с приза "Golden Palm", не само отразява майсторството на филмовото изкуство, но и на разказването на истории и човечността. Накратко, победителят е филм, който "сграбчва тялото и душата на зрителя, и не ги пуска", отбелязват организаторите.

Режисьорът получи много поздравления за наградата на страницата си в социалната мрежа.

Двадесет и третият кинофестивал в Бевърли хилс продължи от 19 до 23 април. Освен Теодор Ушев с "Ф1.618", в проявата участваха кинодейци от Австралия, Белгия, Бразилия, Канада, Китай, Финландия, Франция, Германия, Индия, Ирландия, Израел, Италия, Корея, Ливан, Мексико, Холандия, Сингапур, Швеция, Великобритания, САЩ и други.

Освен на кинофестивала в Бевърли хилс, Ушев е поканен да участва и на Московския филмов фестивал от 20 до 27 април, чиято програма включва около 200 филма от 60 страни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    8
    СвръхАз
    Прав си, доста падна летвата..
  • -4
    7
    отвратен
    Страхотно ниво на коментиращите в сайта, превърнали са го в клоака! Явно прекалено тежки комплекси се мъчат да излекуват тука, но не е чудно имайки предвид състоянието на нацията!
  • -1
    6
    Тц, тц,
    Тоя с танка пак са го изтървали от Тутракан 20!
  • -1
    5
    менте да е
    Ама награда да е! Абе вие двамата по-долу кога чухте за тва нящу Златна палма на Бевърли хилс?!? Не че знете какво е „Златна палма“ на международния в Кан, ама нейсе! Само не разбрах кво общо има с Русия цялата работа, ама вие по си знаете! Само да ви успокоя, ако вас ви пратят да се биете за украйна, недай боже, то Тео ще се изсули като мокра връв!
  • 0
    4
    Ванка с танка
    Вчера шибах един рашистки трол! Наврях му ТероруZZкото знаменце с шизофренното орелче в дупарата и го прасках яко докато ми се молеше да спра! Накрая умря отричайки се от сатрапските орки и обещавайки да върне копейките от Пасоля! Останалите ще последват съдбата му!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари