Телци, бъдете честни със себе си!

0
Телци, бъдете честни със себе си!

Овен

Разпалвайте светлинката, вдъхновението у другите без самите вие да изгаряте. Това е велико изкуство и вие го умеете прекрасно. Време е да започнете да рисувате постоянно картината на своя живот, пък била тя и една инженерна схема.

Телец

Малко нестабилен ден откъм настроения и като резултат към всичко друго. Добре, че е ден, който не е силно професионално натоварен. Вслушвайте се във вътрешните сигнали, но не ги разчитайте както ви е удобно, бъдете честни със себе си.

Близнаци

Днес ще ви движи нуждата от комфорт и сигурност. Дори пътуванията ви ще са подчинени на удобството и леснината. Храната също ще е много важна, най-вече качеството й. Все пак внимавайте, Луната расте, апетитът също, а килограмите ги догонват. Компенсирайте с красива обстановка.

Рак

Благодарение на контактите, които имате, ще намерите нещата, които ви трябват. Ако се замислите, човешкото общество е като една преносно-предавателно верига и винаги е важно да познаваш правилния човек, за да осъществиш нещо определено. Днес сте извадили късмет.

Лъв

В името на семейството ще сте склонни да се лишите от някои дребни удоволствия. Ден за семейни срещи. Ден да усетите подкрепата на роднините си. Ден да проявите благодарност към родовете, които представлявате.

Дева

Ден за изява. Не се притеснявайте да покажете прекрасните си качества на света и не заради всички, а заради самите себе си. Позволете си да приемете благодарност и похвала, ценете себе си по достойнство.

Везни

За да въведете ред днес, ще трябва да сте готови да приемете и виждането за ред на останалите. Понякога дребните неща пораждат най-големите разногласия, но точно тук е мястото да включите дипломатичността си. Вие сте майстори да успокоявате спорна обстановка.

Скорпион

За да постигнете хармония и равновесие, ще трябва да рискувате да кажете или направите неща, които обикновено си спестявате. В крайна сметка ще постигнете желаното омиротворено състояние чрез конфликт.

Стрелец

Благодарение на оптимизма и поемането на риск, ще постигнете неща, за които до скоро само сте си мечтали. Малко екстремен ден, можете да отидете на рафтинг примерно. Просто не се застоявайте за дълго, движете се.

Козирог

Понякога нещата не следват логиката, която вие сте им отредили, понякога ви предизвикват. Днес ще трябва да приемете, че не винаги вие контролирате положението.

Водолей

Дори в тези почивни дни не забравяйте да се упражнявате в нещо любимо. Знаете, че едва 30 минути на ден утъпкват пътя към това да станете професионалисти.

Риби

В свободна атмосфера ще се развиват днес нещата и ще можете спокойно да си починете от празници. Намерете музика, която успокоява и ви вдъхновява, но вие сами си я изберете, бъдете верни на себе си!

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари