Телци, стремете се към повече тишина и спокойствие

0
Телци, стремете се към повече тишина и спокойствие

Овен

Важно е да се обградите с атмосфера на спокойствие и да не се претоварвате физически и емоционално. Добре обмисляйте действията си не само за да се предпазите от грешки, но и за да осигурите спокойствието на семейството и взаимоотношенията ви. За предпочитане е да не предприемате инициативи.

Телец

Не се препоръчва активност, а смирение, положително мислене и ограничени контакти. Ще изпълните програмата, която предвиждате, но е за предпочитане да останете пасивни и да не проявявате излишна прибързаност и инициатива. Стремете се към повече тишина и спокойствие.

Близнаци

През утрешния ден на пасивност, усамотение и покой избягвайте спорове и противоречия, а ако все пак участвате в такива, не избързвайте с мнението и изявленията си. Запазете неутралитет и се старайте да не привличате излишно вниманието на другите. Уединението ще ви помогне да премислите нещата.

Рак

Денят не е подходящ за нови начинания. Работете върху приключване на текущите задачи и ограничете общуванията, като се съсредоточите върху мислите и плановете си. Избягвайте физическите натоварвания, щадете здравето и най-вече психиката си. Вслушвайте се повече в интуицията си.

Лъв

Осигурете си повече тишина и спокойствие, вслушвайте се във вътрешния си глас и обмислете живота си. Денят е подходящ за интелектуални, творчески и самостоятелни занимания, без да се натоварвате емоционално и физически. Преразгледайте връзките и контактите си.

Дева

Ако делата ви изискват защита, бъдете по-убедителни и изтъквайте логични доводи в своя подкрепа, без да сте многословни. Инициативите не са препоръчителни. Не бързайте, а премисляйте всичко и се постарайте да приключите с текущите си задачи. Не се суетете и избягвайте новите запознанства.

Везни

Останете по-изолирани и не обвързвайте с нови отговорности и ангажименти, но изразете уважението си към онези, които по ваша преценка го заслужават. Огласяването на една истина, незнанието на която затрудняваше работата или други страни от живота ви, ще ви направи доволни.

Скорпион

През утрешния ден избягвайте самоинициативи, не прибързвайте в нищо и не се суетете напразно. Работете върху текущите си задачи и не започвайте нови. Щадете здравето и нервите си. Избягвайте срещи с хора, които ви натоварват психически. Вглеждайте се и разчитайте знаците на съдбата.

Стрелец

Не е от голямо значение видът на дейностите, с които се занимавате, а темпът на работа. Препоръките са да останете в по-изолирана обстановка и уединение. Не налагайте мнението си над другите и дайте свобода на близките си сами да взимат решения и да следват пътя си.

Козирог

Не се препоръчва да работите активно и да се суетите. Отдайте предпочитанието си на по-спокойни и не натоварващи психиката ви занимания. Вслушвайте се във вътрешния си глас и разчитайте знаците по пътя си, занимавайте се със собственото си съзнание и с вътрешния си свят.

Водолей

Конкретизирайте работата си и избягвайте всякакви инициативи, като по-добре синхронизирате действията си с хората покрай вас, без да изтъквате познанията и превъзходството си над тях. Вслушвайте се в мнението им, приемайте съвети, не подценявайте никого и не се претоварвайте.

Риби

Ориентирайте работата си към приключване на започнатите задачи и не предприемайте нови. Сведете до минимум инициативите и се погрижете по-добре за спокойствието, здравето и психиката си. Пасивността ще ви предпази от грешни стъпки и даде възможност да премислите още веднъж всичко.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари