Телевизия "Евроком" има нов собственик - Георги Гергов

16
Идеята за новата телевизия предвижда тя да бъде новинарска и с икономическа насоченост, да представя развитието на българския бизнес
Идеята за новата телевизия предвижда тя да бъде новинарска и с икономическа насоченост, да представя развитието на българския бизнес Снимка: БГНЕС / архив

Международен панаир Пловдив започва да излъчва собствена телевизионна програма, след като днес купи телевизия „Евроком“, съобщиха от панаира. За Investor.bg оттам уточниха, че става дума за телевизия Евроком България, която има покритие в цялата страна

Сумата по сделката засега не се уточнява, като от фирмата добавиха, че в близко бъдеще не планират други закупувания от такъв мащаб.

Нова телевизионна програма ще популяризира дейността на изложителите, участващи в проявите на панаира, казаха от Международен панаир Пловдив.

Идеята за новата телевизия предвижда тя да бъде новинарска и с икономическа насоченост, да представя развитието на българския бизнес. В информационните емисии и публицистичните предавания ще участват експерти от различни браншове.

Телевизията ще излъчва и реклама на фирми изложители.

Освен, че това е поредното придобиване в телевизионния бизнес у нас, сделката е и сериозна крачка в амбициозните планове за разширяване на дейността на Пловдивския панаир. Дружеството смята да се разширява с изложбени площи в София и Варна, като за столицата площите най-вероятно ще са Предвижда се в тях да бъдат инвестирани около 50 млн. евро.

Според изпълнителния директор на панаира Георги Гергов всички 47 прояви, които сега се провеждат в Пловдив, ще останат в него, като ще се добавят нови, които да отговарят на търсенето на бизнеса в София и Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари