Изявление на собствениците и ръководството на телевизия „Евроком“

1
Телевизия „Евроком“ ще потърси правата си по законовия съдебен ред за всички неверни твърдения и клевети, които уронват престижа на медията
Телевизия „Евроком“ ще потърси правата си по законовия съдебен ред за всички неверни твърдения и клевети, които уронват престижа на медията

„Евроком“ е от първите частни телевизии с национален обхват в България.

В своята повече от 20-годишна история винаги сме работили прозрачно и законно, ръководили сме се от добрите професионални практики и етични стандарти в журналистическата професия, както и от отговорността към зрителите ни. В телевизията работят професионалисти и водещи български журналисти, носители на награди и отличия за своята дейност.

По повод огласената в медиите информация за внесен в прокуратурата сигнал от бившия евродепутат Николай Бареков срещу телевизияЕвроком“, в който ни обвинява в хипотетични финансови и данъчни престъпления, искаме да заявим, че финансирането ни е прозрачно и законно, каквото е било винаги, през всичките години досега. Телевизията отразява обективно процесите и дава публичност и изява на всички гледни точки и свобода за различни мнения, независимо от политическите им възгледи, за да бъдем полезни на обществото и на зрителите ни. Заявяваме, че заставаме безусловно зад журналистите и продуцентите, които създават съдържанието на нашата програма.

Телевизия „Евроком“ ще потърси правата си по законовия съдебен ред за всички неверни твърдения и клевети, които уронват престижа на медията.

Благодарим на гражданското общество, чиито интереси защитаваме, за подкрепата, която ни засвидетелства. Благодарим и на колегите от другите медии, които застанаха на наша страна и също ни подкрепят.

Евроком“ ще продължи да изпълнява своята дейност прозрачно и професионално без да се поддава на влияния, както и до сега, водена от убеждението, че България и нейните граждани заслужават по-предно от 111-то място по свобода на словото, а това зависи и от нас, медиите!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари