Тази снимка предизвика разгорещени спорове

0

48-годишната Мелиса Курц живее с дъщеря си във Флорида. Малкото момиче е на 13 години и нейното име е Харпър. Семейството живее много приятелски и момичето редовно участва в различни конкурси за красота ...

То е на път към следващото събитие, когато една история привлече огромен брой коментари на хора в мрежата. На Харпър й било малко скучно, и тя започва да прави селфита. Една от тези снимки и предизвиква доста спорове. Виждате ли нещо необичайно?

Фактът, че един месец по-късно, когато Мелиса публикува снимки във Facebook, тя започва да получава обаждания от приятели. Те забелязали момчето, което седи на задната седалка. Всички били уплашени, защото нямало никой друг в колата!

Това изображение е анализирано от експерти в различни области, но никой не е могъл да оспори автентичността на изображението. С други думи, на снимката всичко е достоверно и не е подправена.

В този случай, майката на Харпър не е много изненадана.Те отдавна забелязали, че момичето привлича паранормалното. На снимките с Харпър често се виждат някакви странни кръгове. И когато показва снимката, тя казва: "А, и още чувам гласове. И какво от това? "

Мелиса казва, че може би такава връзка на Харпър с другия свят може да се обясни. Факт е, че братът на Мелиса, Тимъти през 2003 г. се разбил с кола с годеницата си,  докато тя отново е бременна, а дъщеря им е кръстена на брата на булката.

Има и друга мистична история, свързана с мястото, където е направена снимката. Фактът, че точно една година преди това, е настъпило произшествието, при което са убити близките им, включително и малко момче ...

Като цяло, Мелиса вярва, че тази положителна енергия на дъщеря й привлича доброто. И на задната седалка е запечатан ангел-пазител. Дъщеря й печели конкурса.

Източник: Zajenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари