Дъщеря на свещеник от Първомайци е поредната жертва на войната по пътищата

8
Колата на младата жена с дете е ударена челно от румънски шофьор
Колата на младата жена с дете е ударена челно от румънски шофьор Снимка: Дарик / архив

Колата им е била ударена от автомобил на румънски гражданин

Дъщеря на свещеник от Първомайци стана поредната жертва на войната по пътищата. В неделя, преди обед, на главният път София - Варна, румънски гражданин с лекия си автомобил навлиза в насрещното платно, удря първо колата на свещеника, а после челно се забива в автомобила, където е била дъщеря му. Тя е загинала на място. Малкото ѝ дете е ранено, информира NOVA.

Предполага се, че румънецът е заспал зад волана. Трагедията потресе горнооряховското село, а в социалните мрежи се надигна вълна от недоволство, че поредната жертва по пътищата е млада жена.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 16
    3
    до 2
    Примитивно мислене. Същите тези румънци шофират както трябва в Германия, може би защото там има и пътна полиция, има и съд, който за по-голямо нарушение може да те вкара в затвора още същата вечер с присъда. Не, не са ни виновни румънците! Ченгета , съдии, прокурори и прочие държавна измет трябва да се избива!
  • 9
    2
    Lora
    Долна румънска измет,трябва да ги бием,кьдето и да ги срещнем!
  • 21
    1
    Станко
    Изроди!!! Карат като бесни!!! Как може да са недосегаеми за КАТ и пътните ни полицаи??? Трябва да утепат някого, за да им се влезе в полезрението???До кога ще се правим, че не виждаме??? Нас никой не ни пита дали знаем румънски или цигански, като ни спират в мангалия - нарушил си - плащаш... я билет за баня я някоя по-солена румънска глоба... а па може и за "няма нищо" да останеш без книжка. Тука - НЕМА - нема камери, нема триноги... кога ги спрат се правят не незрящи и неразбиращи и "тап-талто-гит"...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари