Татяна Дончева: Управляват ни безмозъчни, посредствени хора, които нямат понятие на кой свят са

4
Румен Радев няма електорален потенциал за 1 милион гласове, смята тя
Румен Радев няма електорален потенциал за 1 милион гласове, смята тя Снимка: Facebook / Татяна Дончева

Румен Радев няма електорален потенциал за 1 милион гласове, смята тя

"Управляват ни безмозъчни, посредствени хора, които нямат понятие на кой свят са", заяви Татяна Дончева по БНТ. "Управляват ни посредствени кухи лейки".

Според нея президентът Радев не може да направи партия. "Радев няма електорален потенциал за 1 млн. гласове. Президентът има капацитет, който не може да надскочи. Има хора около него, които започват да мръчкат проект. Какъв проект? Който трябвало да бъде илюстрация на неговите идеи. Какви идеи сте чули?"

"Паметникът на Съветската армия се реже от внуците на БКП и ДС, което показва, че тези хора могат да служат на всеки господар", заяви още лидерът на Движение 21.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Иван
    Така е ,но те ни управляват от дьлго време,и то зависи от българите,има избори,но масовия българин е неграмотен и прост, необразован и невьзпитан ,жалко!!!
  • 8
    1
    гост1
    Браво за съжаление е права жената за всичко но кой я чува
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари