Татяна Дончева: "Хора на ГЕРБ участват в конкурентни листи, държат ги с компромати"

1
Дончева коментира също, че всички „клиенти“ на Специализирания наказателен съд са вкарани в мелачката заради конфликти с ГЕРБ
Дончева коментира също, че всички „клиенти“ на Специализирания наказателен съд са вкарани в мелачката заради конфликти с ГЕРБ Снимка: bTV

Хора на ГЕРБ участват в листи на други формации

Това твърди кандидатът на „Изправи се! Мутри, вън!“ Татяна Дончева в предаването „Лице в лице“ по bTV.

По думите ѝ и да не са директно свързани с ГЕРБ, партията на Борисов държи срещу тях компромати или ги купува с пари, за да си осигурят пробиване на тези формации.

В годините на ГЕРБ от 2005 насам, откакто те са на трасето с участието на Борисов и Цветанов в Столчина община до днес, ефектът върху политическата система е като цунами във Флорида. Всички простотии, познати от местните избори се местят и на парламентарно ниво“, каза Дончева.

Тя коментира също, че всички „клиенти“ на Специализирания наказателен съд са вкарани в мелачката заради конфликти с ГЕРБ

„Как си обяснявате случая с Васил Божков, който ви обяснява механизма, по който са му опростени данъци и когато той откаже да се подчини го правят обвиняем?“, попита Дончева.

Тази работа трябва да се разследва обективно. Не може прокуратурата да се ползва за рекет на бизнеса. Смятам, че „Дондуков“ дава поръчките. Този, който има възможност да назначи главен прокурор, да го прати да прави обиски в Президентството“, каза Дончева.

Относно предстоящите парламентарни избори, Дончева каза, че коалицията „Изправи се! Мутри, вън!“ може да бъде преградата ГЕРБ да си направи патерица, която да му послужи за по-продължителен престой във властта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

След дълъг размисъл как да кръсти новата си кръчма, бай Гроздан лепна табела "Напоителни системи!"

Харесай Дунавмост във Фейсбук