Търсят се шофьори на автобуси и тролейбуси в Русе

0
"Общински транспорт Русе" обещава по-големи заплати и нови социални придобивки
"Общински транспорт Русе" обещава по-големи заплати и нови социални придобивки Снимка: Община Русе

"Общински транспорт Русе" обещава по-големи заплати и нови социални придобивки

С по-високо месечно възнаграждение и нови социални придобивки дружеството на "Общински транспорт Русе" продължава да наема шофьори на автобуси и тролейбуси, съобщават от Община Русе.

Желаещите следва да са със завършено средно образование с техническа насоченост, да притежават шофьорска книжка категория D/D 103 (за водачите на тролейбус) и да имат минимум 3-годишен професионален опит като шофьори. Други необходими документи са карта за професионална компетентност за превоз на пътници и удостоверение за психологическа годност. Предимства за кандидатите са добрата организираност, дисциплина и отговорност.

Друга възможност за заинтересованите е да се включат в организираните от „Общински Транспорт Русе” курсове за обучение на автобусни и тролейбусни шофьори. Те ще бъдат за сметка на дружеството – след подписване на договор за придобиване на квалификация според Кодекса на труда. Изискванията към кандидатите са да са със завършено средно образование, да имат свидетелство за управление на МПС категория С, минимум от 2 години и да са психически здрави.

Автобиографии могат да се изпращат на [email protected] или лично на място на адрес гр. Русе бул. „Трети март” 74.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    ЦИрК
    И наесен пак гласувайте за жигули(о)то на ИМПЕКС о ВИЦАТА. Нямма нещо до, което жигули(о)то да се е докоснало и да не го е омасккарило. Справка - цикъла, моста на Тек Ето, градската мрежа от улици, знайни и незнайни семейства. и така нататък.
  • 3
    9
    Чибурашка
    Може ли да ме наемете? За заплата 300.00 Руски рубли на месец,, ще работя денонощно. БКП-КПСС-ДКМС-РМС-ТИМУР и НЕГОВАТА КОМАНДА-Ну Погоди-Бляд.
  • 5
    8
    русенец
    Търсете талибани, тъкмо ще се справят с останалите талибани на пътя! Може някой да се взриви край общината примерно.
  • 11
    7
    Бивш шофьор
    За под 2,500.00лв на месец е подигравка да се работи тази работа. Успех с търсенето, но ви гарантирам, че ще става още по-зле с намирането на кадри (не само за шофьор на автобус).
  • 4
    6
    Внос-износ
    Направо си внасяйте балами от братската нам Лилибия. Там поне сме с връзки покрай нашия Ръководител-Другар. Ще си имаме екзотични шофиори, с арабски привкус.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари