Търсят по невзети пенсии кой е мъртвият мъж, открит край Негован

1
Намериха таза на жената, питат хората дали имат липсващи съседи
Намериха таза на жената, питат хората дали имат липсващи съседи Снимка: БГНЕС

Сред хората, които не са взели пенсията си в последните месеци, търси МВР мъжа, открит мъртъв край софийското с. Негован.

Заедно с него бе открита и жена.

Предполага се, че тя му е дъщеря, тъй като е около 45-55 г. Мъжът е с 20 г. по-възрастен. Затова и се смята, че невзетата пенсия би била сред най-лесните начини мъжът да бъде идентифициран, пише 24 часа.

При продължилите претърсвания и огледи бе открит и тазът на жената. По него има само следи от гризане от животни. Липсват травматични увреждания от убиеца.

Двамата са убити с по 1 изстрел в главата, след което са насечени. Предполага се, че двама души са рязали телата. Причината е в много различните травми от отделянето на крайниците от телата.

Дрехите на жертвите са намерени. По тях няма дупки от куршуми, нито следи от кръв. Обувки липсват, затова се смята, че са застреляни в дома си. Дрехите са летни, а според експерти престъплението е станало преди около 2 месеца.

Възможно е и по портфейл, открит в плика, да има годен ДНК материал. От него е извадена личната карта. Останали са само няколко монети. Версията за грабеж се изключва. Сред най-отличителните улики е ключ за рено. Ясен е и моделът му, а колата не е сред най-караните у нас. Смята се, че мъжът ще бъде разпознат много по-лесно, защото са намерени и двете му ченета. Те са специфични и най-вероятно зъботехникът пази отливката и името на пациента.

В огледите участват и следови кучета. Нови претърсвания имаше и на водоема. Водещата версия е, че убиецът е познавал добре жертвите, вероятно затова те не са обявени за издирване.

МВР търси информация за двойното убийство в Негован от гражданите. От полицията издирват жена на предполагаема възраст 45-55 години и мъж на възраст между 65-75 години.

От МВР молят гражданите на област София, които имат информация за липсващи от месец май съседи или близки, отговарящи на посочената възраст, да подадат сигнал по всяко време на денонощието на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари