Таксиметров шофьор спретна гонка с полицията в София

0
Оказало се, че криминално проявеният мъж няма лиценз за превоз на пътници
Оказало се, че криминално проявеният мъж няма лиценз за превоз на пътници

Оказало се, че криминално проявеният мъж няма лиценз за превоз на пътници

Опасна гонка в София между таксиметров водач и полиция. Задържан е шофьорът на таксито, който нямал необходимите документи, за да осъществява превоз на пътници, съобщиха от МВР.

Около 21:20 часа в сряда автопатрул на Първо РУ подал сигнал и направил опит да спре за проверка таксито. Водачът не се подчинил и продължил движението си с висока скорост, създавайки предпоставки за застрашаване живота и здравето на преминаващите пешеходци и за възникване на пътно произшествие.

В хода на предприетите незабавни полицейски действия, минути по-късно водачът - 38-годишен мъж с множество криминалистически регистрации, е спрян. При последвалата проверка той не е представил документи за управление на автомобила, както и такива, удостоверяващи правото за упражняваната му дейност като таксиметров шофьор.

По случая е образувано досъдебно производство. За извършените нарушения са му съставени актове и автомобилът е дерегистриран.

Мъжът е задържан за 24 часа, като след доклад на материалите в Софийска районна прокуратура, мярката е изменена в задържане под стража за срок до 72 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари