Subway ще отваря ресторант в Русе

1
Ресторантите Subway навлизат в бензиностанциите
Ресторантите Subway навлизат в бензиностанциите

Веригата ресторанти за бързо хранене Subway ще отвори няколко заведения във верига бензиностанции след успеха на заведението в зоната на отдих на автомагистрала "Тракия".

Това съобщи пред  "Капитал Daily" Иван Тодоров, изпълнителен директор на "Subway България" и "Subway Румъния". 

Той уточни, че все още става въпрос за предварителни договорки, но най-вероятно първите обектите в бензиностанции ще са в Пловдив и София.

Веригата приключва 2015 г. с 5% ръст на оборота за страната, като при някои от обектите повишението ще е между 15% и 20%. През годината са открити три нови заведения - освен на "Тракия" и в Златни пясъци и във Варна. До края на годината предстои да бъде отворен нов сезонен ресторант в Банско, с което общият брой на Subway обектите в България ще достигне 38.

През следващата година Subway ще изгражда нови ресторанти в градове, в които все още няма присъствие. "Виждам възможности за развитие на марката във Русе, Велико Търново, Благоевград и Плевен", даде примери Тодоров. По думите му целта на компанията за 2016 г. е общият брой ресторанти в страната да достигне 45. "Залагаме и 10% ръст в общия обем продажби, като разчитаме на новите сандвичи и съставки, които ще бъдат включени в продуктовата гама на Subway в България и са в процес на тестване", обясни той.

Източник: Дневник
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари