Студенти ще мерят сили в силов многобой в Русенския университет

0
В двора на Русенския университет ще се проведе 13-ят традиционен турнир по силов многобой
В двора на Русенския университет ще се проведе 13-ят традиционен турнир по силов многобой Снимка: РУ „Ангел Кънчев“ / архив

В двора на Русенския университет ще се проведе 13-ят традиционен турнир по силов многобой

Утре от 12:00 часа, зад Централен корпус, в двора на Русенския университет ще се проведе 13-ят традиционен турнир по силов многобой на Русенския университет.

Студентите ще се състезават в дисциплините: обръщане на голяма гума на разстояние от 20 м – за време; хвърляне на пудовка отдолу с две ръце – в метри; фермерска разходка на разстояние 40 м с две тежести по 50 кг. – за време; теглене на лек автомобил, разстояние 20 метра – за време.

По време на турнира ще бъдат наградени и призьорите от Пролетните спортни игри в дисциплините футбол, волейбол, баскетбол, тенис на маса, бадминтон, шахмат и спортно катерене.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    До 1
    Не така Бруте. В този Селскостопански Уйневирситето е завършил с Докторска степен, нашия велик пълководец, Пренжо Пренжов Пренжев. Там Великият е намерил най-голямата си либоф, която сега замени с една селска пръчка. Да се свети името на ДЮН, достоен за вселенско презрение и лееека подигравка от подданиците на неговото НАЙ-НЕКАДЪРНО управление във Вселената.
  • 4
    1
    Брей
    В селскостопанския делиормански унивилает физическа сила се иска, дърпане на автомобили, обръщане на големи тракторни гуми, хвърляне на пудовки и какви ли не тежки неща, но мислене майно льо не трябва. Ристем Билюй паша акъл не иска, той гледа алъш вериша да върви и лява ръка десен джоб. А пък за дипломата лесна работа, някак си ще се докара работа както е било.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари