Най-силният студент на Русенския университет е Момчил Мицов!

0

Четвъртокурсникът Момчил Мицов е най-силният студент на Русенския университет, стана ясно след вчерашния турнир по силов многобой.

Организатор на проявата беше Спортната студентска комисия при Студентски съвет, подпомогната от Университетския спортен клуб „Академик“ и катедра „Физическо възпитание и спорт“, съобщава 24 часа.

Традиционно, многобоят премина в три кръга: фермерска разходка, обръщане на гума и теглене на автомобил. В колата се возеше и красива студентка, която аплодираше проявите на здравеняка.

Шестима студенти достигнаха до финала, като безапелационен победител стана Момчил Мицов от специалността „Технология и управление на транспорта”. Той постигна най-добри времена и в трите кръга. На второ място е Георги Друмев - 3 курс „Компютърни системи и технологии”, а трети остана Иван Стефанов - 3 курс, „Компютърни науки”.

По време на турнира ректорът на Русенския университет, проф. Велизара Пенчева, награди студентите-победители в проведените традиционни „Пролетни спортни игри на Русенския университет ‘2016” в състезанията по футбол, волейбол, баскетбол, тенис на маса, шахмат и бадминтон. Най-добрите получиха купи, медали и специални награди от спонсорите на турнира-фитнес клуб „Трисет“ и магазин „Жълто“-Русе .

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари